Eyyy, am eu o idee mai buna! De ce sa alegi, cand le poti avea pe amandoua!? Iei hamsterii si ii pui in role la culcus.
Pai, ce doresti sa faci?
Rolele iti vor oferi: posibilitatea de a iesi afara mai des, de a socializa cu ceilalti, de a te distra prinzand viteza maxima (daca vrei), si sanatatea (deoarece, iesind afara, vei lua oxigenul necesar organismului). In concluzie => O viata mai activa
Hamsterii: compania lor placuta, distractia de a avea un hamster (sunt extrem de draguti, am avut si eu odata, pret de o saptamana, facea efectiv acrobatii pe barele din cusca si era super tare, o lasam libera prin casa, mai fugea, o mai gaseam - copil de 8 ani xD), ii poti mangaia, te maturizeaza ca persoana (vei avea grija de ei, iar in felul acesta vei sti cand sa programezi mesele, curatenia, spalatul, joaca etc.). In concluzie, daca vei lua un hamster vei beneficia de o viata mai linistita.
Cum nu sunt foarte sociabil (chiar anti social), as prefera hamsterul (hamsterii). E o preferinta. Tu alegi. Sau cum am spus la inceput (a fost mai mult o gluma, dar acum incep sa cred ca e o idee chiar buna), poti sa beneficiezi de amandoua ca sa ai parte de viata complet echilibrata!