| Anothersingleguy a întrebat:

Sal..as dori niste sfaturi..imi place de o fata si as dori sa mentin prietenia cu ea, problema este.ea este din alt oras.Țin la ea deoarece avem FOARTE multe lucruri in comun..noi nu am vorbit decat prin mesaje pe messenger si o cunosc de la un prieten.Stiu ca ea nu are iubit.dar nu stiu cum sa mentin prietenia deoarece ea a fost tradata de prieteni si e mai singuratica, si nu cred ca ar avea incredere in cineva pe care nici nu a intalnit. iarasi simt ca eu sunt cel care impinge prietenia mai departe, rareori ea fiind cea care intreaba ce mai fac.Eu nu am avut prietena inante motivul pentru care cer ajutorul vostru..imi place atat de mult de ea.dar nu stiu daca sa trec mai departe si sa o las in pace sau sa mai incerc.Nu o sa reusesc niciodata sa am o prietena
Hello darkness my old friend, I've come to talk to you again.

Răspuns Câştigător
| 6Anonim9 a răspuns:

Scrie-i ce ai de spus. Dupa ce apesi pe "trimite" o sa te simti foarte usurat. Fara frica omule, n-ai ce pierde. Daca raspunde pozitiv, propune-i sa va intalniti si asta e. Mult succes!

| Anothersingleguy explică (pentru 6Anonim9):

Mersi pentru suport frate..iti sunt dator happy

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca vorbesti si cu ea cu tot negativismul asta `n-o sa am niciodata o prietena` nici nu ma mir ca nu te intreaba ce faci.
Continua sa vorbesti cu ea dar nu mai fi asa panicat si negativist ca nu cred ca exista un turn-off mai mare intr-o conversatie decat acesta.

| Anothersingleguy explică (pentru Adry05):

Par negativist in aceasta postare, dar atunci cand vb cu ea, sunt glumet si incerc sa o fac fericita. Oricum mersi ca ai raspuns la postare macar.