| AnetteBurnier a întrebat:

Sal'tare! tongue
Am nevoie de puțin ajutor în legătură cu examenul de clasa a VI-a. Dacă l-ați dat, vă amintiți ce subiecte erau, mai precis, erau şi cu divizibilitate şi chestii d-astea care se fac la începutul anului la mate?
La Biologie dă şi din clasa a V-a (nu îmi mai amintesc nimic)? Şi cam ce se dă la ştiințele astea ale naturii, adică(,) cam pe ce răspunsuri să am bază?

Încă ceva. Ce se dă la limbă şi comunicare? Nu am nicio carte de pe care să fac exerciții sau ceva, îmi puteți spune în mare ce să repet?
(Rog administratorii TPU să nu şteargă întrebarea întrucât nu înclacă absolut nicio regulă)
Mulțam fainnnnnnn
Fundă! >:-

2 răspunsuri:
| Marta_Anghel_1997 a răspuns:

Eu l-am dat fix azi a fost simplu s-a dat din mărimi direct proporționale si cu niste probleme de logica ușoare la bio a fost ușor.Nu te stresa nu de trec.Is o prostie.La fizica a fost cel mai greu a dat cu densitate.

| AnetteBurnier explică (pentru Marta_Anghel_1997):

Hey, super, mersi! Poți te rog să-mi spui dacă a dat şi cu geometrie( gen un desen cu un triunghi şi mediane sau bisectoare pe el), şi dacă la bio a dat şi din clasa a Va? Mersi încă o dată, promit că îți dau fundiță tongue