Buna! Nu am multe dar iti pot garanta ca nimeni nu le mai are:]. Sper sa iti placa.
O viata fara prieteni e ca un spine in picior cu cat mergi mai departe cu atat iti intra mai adanc
Chiar daca ei au fost aici,acum sunt acolo dar pe mine m-au uitat.
Stiu ca vreti sa nu fiu eu, dar niciodata nu voi schimba ce e cu adevarat in sinea mea!![]()
Si pe buza zambet nu am, pe obraz lacrimi imi curg tu nu esti aici urli la mine dar eu sunt surd.
Iti sugerez sa nu te exprimi prin status deoarece 80% din copii vad viata pe pc du-te si fa-ti noi prieteni crede.ma si eu am fost asa si regret.
Du-te si distreazate o viata ai si data de expirare e necunoscuta
!
"Nu sunt singur in ploaie si vant.
Cica am cei mai buni prieteni de pe pamant
"
Asta il stiu
Iti mai dau... ![]()
Nimeni nu crede in mine,
Asta e totu' o sa fie bine. :d
Sunt cine vreau sa fiu
Niciodata nu ma voi schimba!
Sper sa-ti fie de ajutor, nu-s cine stie ce, nu am nevoie de funda JUR... Doar vreau sa te ajut :*
I'm so alone. [si o melodie ceva mai melancolica ].I'm available for everyone,`cause I know,nobody want to talk with me.
Pentru mine sunt perfecta (intr-o oarecare masura),dar de ce voi vreti sa ma schimbati? De ce nu vreti sa fiu exact cum sunt eu, de ce? Sper ca e suficient, pe Google e plin de astfel de status`uri
Nu vreau sa intelegi gresit. vreau doar sa intep pe cineva.si ca nu am incredere in ei.stai linistita. oricum mersi