| ingertryst a întrebat:

ajutati-ma va rog din suflet. parintii prietenului meu nu ma vrea si nu stiu ce sa fac noi ne iubim dar acum cateva zile au aflat ca sunt tiganca dar nu arat si nu stiu de ce nu pot fi impreuna cu el? va rog ajudati-ma ce sa fac? Fundita!:*

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Sunt unele persone care sunt rasiste si nu le mai pasa cum este sufletul tau, daca ai o alta etnie.Sunt gandiri vechi si proaste, ca toti sunt la fel.El te iubeste si tu pe el, ar fi pacat sa rupeti relatia din cauza asta.Parinti lui pe tine nu o sa te asculte vorbeste cu prietenul tau si propune-i ca sa va intalniti toti patru eventual si parinti tai si sa rezolvati problema, verde in fata sa iti zica ce ii deranjeaza la tine.Dar stabiliti de la inceput ca discutia sa fie pe cale pasnica ei sa nu te jigneasca si nici tu sa nu intreci masura. Comunicare poate duce la reolvarea unor probleme foarte mari.
Sunt tigani care sunt oameni normali dar au nenorocul sa fie numiti tigani si si sa fie bagati in aceiasi oala cu totii.Nu cred ca esti tu fata care sa stea pe la colturi sa ceara{te rog sa ma ierti daca te-am jignit}, explica-le cine esti tu.Esti o fata normala cu un prieten ceea ce este normal.Zi-le sa iti acorde o sansa nu toti sunt la fel. Daca nu se lasa voi doi continuati sa va iubiti si evitatii daca o sa vada ca nu reusesc chiar daca nu o sa te accepte din inima macar o sa te tolereze.

4 răspunsuri:
| LaRiiuU a răspuns:

Dar si ce daca nu parintii lui nu te vor. Atata timp cat el te iubeste da-i incolo. Si cum adica nu poti fi impreuna cu el? Daca el te iubeste n-o sa-l intereseze parerea parintilor. Asa ca stai linistita. Oricum tu stai cu el nu cu parintii lui asa ca nu-ti mai face griji. Si daca prietenul tau prefera sa-si asculte parintii inseamna ca nu te merita. Bafta:*

| Andrei147 a răspuns:

Incearca sa le areti adevarata ta fata, spune-le sa nu judece dupa "ambalaj"