| terry123 a întrebat:

Sall TPU, am o mare problema faza e ca iubita mea o sa se transfere in alt liceu si nu pot fi in acelasi liceu cu ea pentru ca o sa schimb si eu liceul si nu mai putem fi impreuna si chiestia asta ma omoara ea e singura persoana care ma intelege perfect, nu pot uita de ea pur si simplu si nu am tinut la nimeni cum tin la ea. Maine o sa fie ultima data cand ne vedem. Cum as putea trece peste despartire?

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Iti gasesti alta iubita la noul liceu.Te va ajuta sa treci rapid peste "suferinta".

| Xdreaper21 a răspuns:

Frate asculta bine la mine
Eu plec din tara sa muncesc cu iubita mea doar ca ea sta doar in vara asta nu tot timpul ea mai are te terminta liceeul dar nu inseamna ca ne despartim
As putea sa rog un coleg de-al ei care face parte din "brigada"(gasca) mea si ne cunoastem de ceva ani sa stea cu ochii pe ea si sa omoare din partea mea daca e nevoie dar asta nu ar fi iubire si incredere
O relatie poate sa fie si la mii de km distanta cum va fi amea dar asta nu conteaza ce conteaza e sa fiti fericiti
Discuta cu ea daca vrea sa va despartiti dar fara sa creada ca tu vrei si sa o faci sa sufere

| DrGoogle a răspuns:

Dar de ce faptul ca se transfera trebuie sa incheiati relatia, unii au relatie la sute de km e chiar asa departe de tine?
Daca va iubiti o sa fiti in continuare impreuna, daca nu inseamna ca nu a fost dragoste adevarata.

| terry123 explică (pentru DrGoogle):

Nu o sa ne mai vedem