| NioKawaii a întrebat:

Sall TPU, imi spuneti si mie daca un minor poate ridica marfa de la curier daca parintii nu sunt acasa? (Scz pentru categorie) big grin

3 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Atat timp cat el isi primeste banii e totul ok. Daca parintii nu stun disponibili atunci nu cred ca el vreau sa astepte pentru ei. De multe ori cand am comandat ceva, eu m-am dus si l-am luat. Deci, da, poti happy

| 6Anonim9 a răspuns:

Am luat multe chestii care mi-au fost livrate cu Cargus sau GLS si niciodata nu m-au intrebat varsta sau d-astea. Aveam 14 ani de cand comandam de pe net. Si nu am comandat doar chestii de copii. Am luat un robot de bucatarie, care are o cutie imensa, am luat decoratiuni de Craciun, etc... Cunosc o tipa care si-a luat dildo-uri de pe net si nu a fost intrebata nimic. Da, era minora. Pachetele de obicei sunt impachetate si nu intereseaza pe nimeni continutul. Poti avea nevoie de buletin doar in cazul in care nu ridici coletul in prima zi, pentru ca domnul curier la reintoarcere e obligat sa iti arate ce contine si tu esti obligat sa-l deschizi ca sa nu zici ca a luat ceva cand a fost acasa la el cu coletul. Asta le e protocolul. Mult succes! big grin

| OldSoul a răspuns:

Cat timp ai banii, eventual si un buletin, si poti raspunde la apelul curierului, atunci da, il poti ridica fara probleme.