Buna Nicoleta :* lumea spune ca.numarul 13 aduce ghinion. pentru ca s`au intamplat multe accidente pe aceasta data.Nu este cu ghinion. Atata timp cat un copil a venit pe lume in ziua aia, ce poate fii mai frumos?
Nu
)de ce sa fie cu ghinion? astea sunt doar superstitii
n`ui lua in seama...tu sa nu consideri asta niciodata asta deoarece te`ai nascut tu cum sa fie zi cu ghinion
[superstitiosi mai sunt oamenii
]
Depinde...adika poate sati poarte noroc sau ghinion...depinde de persoana. spre exemplu mie imi poarta noroc
cine stie,,, poate ca daca estinascuta pe 13 poate ca sh tie iti poarta noroc
E curios faptul sa eu sunt cu o zi inainte dar eu nu cred in asta la multi oameni un ghinion e pisica neagra dar daca cineva iti mai zice ca esti ghinionista tine capul sus si treci mai departe sau impotriveste-te si spune-le ca nu e adevarat sa nu mai crezi de acum incolo in superstitii cu drag andreea cristina pwup!
E ziua ta de nastere ce cont trebuie sa te simti bine si sa nu ccrezi in superstitii![]()
Pai in 13 este nascuta si Taylor Swift deci acest numar nu aduce noroc, daca ne raportam la cariera ei. Decembrie... este o luna minunata, craciun si an nou. De ce ar fi cu ghinion?
Auzeam si eu ca data de 13 e zi cu ghinion, dar niciodata n-am crezut! Astea sunt doar povesti! Le-au inventat oamenii! Nu te lasa influentata de altii! De ce sa nu fii bucuroasa ca te-ai nascut in 13 Decembrie? Nu conteaza data in care te-ai nascut, conteaza ca Dumnezeu a ales sa te nasti! Bucura-te de fiecare zi, si mai ales in data de 13 Decembrie! Poate pentru cine crede, da...e cu ghinion, dar daca nu, e o zi ca oricare alta. Fiecare zi este speciala, este mai mult decat o data in calendar!
Nu este adevarat SI daca ar fi nu ai dc sa-ti fie frica. Din potriva iarna ninge si daca te-ai nascut pe racoare ai noroc
Astea`s niste porcarii mai mari decat oamneii care le zic
n`ai de ce sa-ti faci griji![]()
Cum sa fie cu ghinion daca esti tu nascuta in acea zi?
daca era cu ghinion nu te mai nasteai
Nu e adevarat. Oameni au motive sa creada ca e o zi ghinionista insa eu (si nu numai )am intotdeauna noroc pe 13.