Salut,
Incearca sa nu mai pui la suflet toate nimicurile.
Gandeste-te bine ce scoti pe gura,unele persoane chiar vorbesc mult,prost si fara rost.
Sa nu intelegi ca e vorba de tine.
Este adevarat,nu putem fi toti la fel.
Dar unii au niste comportamente prea puerile si ciudate uneori...
Nu fac decat sa-i enerveze pe altii...
Acum fa ce vrei, vorbeste ce vrei, dar fi si idiferent daca ti la sanatatea ta psihica.
Si de ce nu, alegeti cu grija prietenii, fi mai selectiv.
Pai daca mai multa lume iti spune ca ar trebui sa te controlezi ar trebui sa vezi unde e problema.Adevaru e ca nu ar trebui sa pari ce nu esti si sa te comporti altfel apoi sa iti dai arama pe fata dar incearca sa iti inpui in comportamentul tau sa te abti putin de la unele glume comentari sau gesturi care supara.Iar prieteni tai sa te ajute in loc sa comenteze
Mi s-a intamplat.
Simplu. Incearca sa retii ce iti iese pe gura. Inainte sa spui ceva, gandeste-te daca ar ofensa sau supara pe cineva.Nu totdeauna ceva ce spui ii incanta pe unii. Ca metoda de a rezolva problema asta eu am ales sa vorbesc incet, si asta este un mic avantaj pentru ca mama nu aude perfect iar asa ma pot corecta, stii ce zic?
Daca lor nu le place ce scoti pe gura, asta nu inseamna ca vorbesti de-a-n ****.
Poate tu esti prea destept, ei mai redusi mintal si iti dai seama ca vor sa comenteze.
Sunt si eu curios cam despre ce vorbesti...