Sall all: www.thep0wermt2.eu, www.empiremt2.eu, www.Funmt2.com,www.legendsmt2.rg3.net, www.metin2tim.ro, www.metin2gx.ro, www.u1u1.net, www.metin4you.net, www.bamboomt2.com. gata, ti-am dat prea multe :))
Metin2tim e un *** de joc. Am vreo 2 caractere blocate in teleporter si 1 in centru, iar cand vrei sa intri in joc primesti eroare de conectare la server (asta se intampla cel mai des cand esti dat afara), ai lag imens(de asta se si blocheaza caracterele), iar la GM nu incerca sa apelezi ca nu te baga in seama chiar daca e on, limbajul e foarte diferit fata de ro(de ex:armura de 66-ninja se numeste ''otel de ninja"). E si o parte buna ca poti creste repede, de ex eu am un caracter de lv 81 cu otel+9 si nimfa+9...pacat ca e si asta blocat. In concluzie nu se merita sa iti faci cont pe tim. Din 1 ora de jucat pe tim: 40min astepti sa te conectezi si 5 min joci, iar inca 15 min stai sa te conectezi din nou dupa ce esti dat afara... si pana la urma renunti si te lasi. Sfatul meu:JUCATI PE RO!
Sall
e stiu exact cu e tr pot ajuta
eu
ma joc mt2 extreme
este super ai cal dela lvl 1
mijti!
scrie asa
www.XtremeMt2.de
ca?
te mai astept
!
anonim_4396 întreabă: