1. Eu am priceput ce vrei sa zici, dar invata sa scrii mai corect si sa te exprimi mai bine
2. Pai nu vreau sa fiu rea dar uite:
Eu zic sa-ti faci prieteni de varsta ta, daca de exemplu ei vor sa se duca la mall nu pot sa te ia si pe tine pentru ca odata ce iau o persoana mai mica cu ei trebuie sa-i poarte de grija... Si acum sa fiu sincera nu cred ca le place compania cuiva mult mai mici decat ei pentru ca au subiecte limitate si nu pot face atat de multe lucruri deci sfatul meu e sa-ti gasesti pe cineva tot de 10 ani!
Unde sa mergi cu ei?
Daca este un loc ''primejdios'', ar trebui sa le multumesti ca nu te obliga sa mergi cu ei.
1. Eu am priceput ce vrei sa zici, dar invata sa scrii mai corect si sa te exprimi mai bine
2. Pai nu vreau sa fiu rea dar uite:
Eu zic sa-ti faci prieteni de varsta ta, daca de exemplu ei vor sa se duca la mall nu pot sa te ia si pe tine pentru ca odata ce iau o persoana mai mica cu ei trebuie sa-i poarte de grija... Si acum sa fiu sincera nu cred ca le place compania cuiva mult mai mici decat ei pentru ca au subiecte limitate si nu pot face atat de multe lucruri deci sfatul meu e sa-ti gasesti pe cineva tot de 10 ani! si pe mine ma cheama Vlad si am 10 ani
Ba deci ai copiat raspunsul.Nu-s prost, ai inceput cu 'Nu vreau sa fiu rea cu tine' si la sfarsit zici ca te cheama Vlad si ai 10 ani, si zici de mine ca nu stiu sa ma exprim.
War scuze da nu am avut voie pe comp si ma prindea daca nu copiam
Pt nimic.
Dar chiar ma cheama Vlad
Twister09 întreabă: