| lucu a întrebat:

Salut cum a fost prima zi din sem 2 pentru voibig grinPt mine a fost destul de nasphastraight face

17 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

N-a fost cu nimic deosebita. La ore n-am facut mare lucru, abia de maine incepem in forta.

| คиค a răspuns:

Pentru mine a fost super tare fiindca nu am fost la scoala datorita nametilor.
In ce calasa este?
De ce a fost naspa?

| Marii a răspuns:

N-am fost. Maine e prima zi. laughing

| Ana-Maria94 a răspuns:

A fost la fel ca si pana acum plictisitoare.

| Eu4EverX a răspuns:

A fost bineeee:X

Eram intr-o mica depresie din cauza unor probleme, dar cativa colegi minunati m-au inveselit prin felul lor de a fi... iar acum ma simt foarte binehappy

| Puiutz a răspuns:

Paithinking prima zi a fost tarebig grin, pentru ca mi-am revazut colegii si ne-am distrat impreunalaughing.
Desigur ca la mate, fizica... exercitii rolling eyes laughing
Dar na, asa merge astalaughing.
In rest lejerbig grin.
Si e bine ca am inceput cu un 10 la franceza\:d/ laughing

Deci a fost o zi bunahappy.

| VoiceWithin a răspuns:

Noi nu am fost la scoala, clasa noastra laughing a fost superb big grin

| єℓєηα a răspuns:

La mine prima zis de scoala din sem 2 ink nu a venit. happy
Oricum, cred ca o sa fie speciala, deoarece vreau sa ma cumintesc ( sunt una din cele mai neastamparate fete din cls si fac panarama la aproapte toate orele).
Media mea pe sem 1 este 9. 60, insa cred ca daca ma voi cuminti va fi si mai mare.
Nu stiu insa daca voi reusi asta, deoarece la mine in clasa sunt multi "nebuni" si puntin elevi cu chef de scoala.

| Bia:X a răspuns:

Si la mine a fost naspasad m-am certat cu o "prietena" (adica credeam ca e) si apoi cand sa vin acasa m-am certat cu o alta fatastraight face dar s-a rezolvat incerc sa nu las asta sa-mi strice ziua dar...oh go on

| PuяpℓeMusic a răspuns:

A fost bine...am stat acasalaughing

| mcrenma a răspuns:

Da. Stii cum e sa te puna profa de romana de la ora 8 dimineata sa scrii 3 pagini de caiet studentesc? Deloc placut. Nu are mila straight face
Si totusi, a fost o zii ca oricare alta. La fel de monotona si plictisitoare. Doar e scoala. Sper sa se mai inveseleasca atmosfera de maine.

| cipri08 a răspuns:

Si pentru mine a fost cam naspa, nu vreau sa spun de ce.

| andrei123 a răspuns:

Nu a inceput scoala inca(la noi)

Răspuns utilizator avertizat
| NumePublicExistent a răspuns:

Foarte naspa! Am fost mutata in ultima banca crying eu de 2 ani stateam in prima banca.Acum nu am fost deloc atenta crying... si deja ne-au predat O. o crying vreau inapoi in prima banca big grin.Succes la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu a fost prima zi laughing
Maine; x
Ps: Maine iti spun happy

| Lost Angel a răspuns:

Pentru mine a fost cam plictisitoaresad... nu am fost la scoala, din cauza zapezii...eu abia astept sa vina varalove struck happy in ce clasa esti si dc a fost najpa pentru u?happy