N-a fost cu nimic deosebita. La ore n-am facut mare lucru, abia de maine incepem in forta.
Pentru mine a fost super tare fiindca nu am fost la scoala datorita nametilor.
In ce calasa este?
De ce a fost naspa?
A fost bineeee:X
Eram intr-o mica depresie din cauza unor probleme, dar cativa colegi minunati m-au inveselit prin felul lor de a fi... iar acum ma simt foarte bine
Pai prima zi a fost tare
, pentru ca mi-am revazut colegii si ne-am distrat impreuna
.
Desigur ca la mate, fizica... exercitii
Dar na, asa merge asta.
In rest lejer.
Si e bine ca am inceput cu un 10 la franceza\:d/
Deci a fost o zi buna.
La mine prima zis de scoala din sem 2 ink nu a venit.
Oricum, cred ca o sa fie speciala, deoarece vreau sa ma cumintesc ( sunt una din cele mai neastamparate fete din cls si fac panarama la aproapte toate orele).
Media mea pe sem 1 este 9. 60, insa cred ca daca ma voi cuminti va fi si mai mare.
Nu stiu insa daca voi reusi asta, deoarece la mine in clasa sunt multi "nebuni" si puntin elevi cu chef de scoala.
Si la mine a fost naspa m-am certat cu o "prietena" (adica credeam ca e) si apoi cand sa vin acasa m-am certat cu o alta fata
dar s-a rezolvat incerc sa nu las asta sa-mi strice ziua dar...
Da. Stii cum e sa te puna profa de romana de la ora 8 dimineata sa scrii 3 pagini de caiet studentesc? Deloc placut. Nu are mila
Si totusi, a fost o zii ca oricare alta. La fel de monotona si plictisitoare. Doar e scoala. Sper sa se mai inveseleasca atmosfera de maine.
Foarte naspa! Am fost mutata in ultima banca eu de 2 ani stateam in prima banca.Acum nu am fost deloc atenta
... si deja ne-au predat O. o
vreau inapoi in prima banca
.Succes la scoala
Pentru mine a fost cam plictisitoare... nu am fost la scoala, din cauza zapezii...eu abia astept sa vina vara
in ce clasa esti si dc a fost najpa pentru u?
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă: