| dina98 a întrebat:

Nu vreau sa credeti ca ma laud, dar... imi place sa scriu poezii si am descoperit acest talent, sa zicem, multi ani in urma. Pentru mine e ceva mai mult decit un hobby. Toti cei care au auzit "capodoperele" mele au zis ca-i bine, inclusiv diriginta mea, care-i profesoara de limba si literatura romana. Am incercat sa le public intr-un ziar, insa redactorul le-a modificat atit de mult, incit nici nu le-am recunoscut! Voi ce credeti, ce sa fac ca sa aflu parerea a mai multor oameni despre poeziile mele? P.S. Nu astept popularitate sau ceva de genu'

Răspuns Câştigător
| Fiona232 a răspuns:

Ai putea sa iti faci un blog prin care sa iti publici capodoperele tale iar oamenii sa-si spuna parerea sau ai putea sa le pui aici si sa-i intrebi pe utilizatori ce parere au.

4 răspunsuri:
| bogdan72 a răspuns:

Vad ca ti-au dat altii solutii; imi ramane sa iti explic de ce cred ca s-a intamplat ce s-a intamplat.

Parintii, profesorii, prietenii nu iti vor spune niciodata daca ceva e ingrozitor. Sunt destul de sigur ca nu sunt rele, dar probabil nu sunt ceva iesit din comun, remarcabil etc. Sunt (e un termen care nu-mi place, dar asta e) mediocre... Hai sa le zicem bunicele. Inca nu sunt ceva sa cada lumea pe spate. De la 13-14 ani vei mai avea o gramada de timp sa mai scrii. Si eu am fost foarte mandru de primele mele "opere", dar continuand sa scriu, cand le-am recitit am constat uimit ca erau chiar slabute. Continuand, vei vedea si tu ca devin din ce in ce mai bune. Cheia e sa incerci continu si sa iti notezi cand ai o idee inspirata in cap, chiar daca nu o folosesti pe moment.
Pana atunci, poti sa le publici, cum te-au sfatuit si ceilalti, pe net, pe site-uri de profil sau pe un blog personal.

Succes!

| Katoteshika a răspuns:

Incearca sa cauti o editura care sati publice poeziile, punele in ziarul/revista scolii

| Sandhya a răspuns:

Hmm...ce sa zic, spre exemplu le poti trage la xerox si sa le pui undeva pe panoul scolii astfel toata scoala si profesorii ti le vor vedea si bineinteles iti vor aprecia munca si talentul!

| Oana_Patricia_1997 a răspuns:

Pai fa ti un blog si scriele akolo..sau punele pe facebook sau trimitele la revista scolii tale asta daca aveti asa ceva ..ca daca nu e naspa. oricum daca ati avea o revista a scolii ar fi bine. oricum daca le pui pe pagina ta de facebook sigur vei afla cu adevarat parerile celorlalti