| xRaduC a întrebat:

Pentru cunoscatorii de Jumpstyle (tipul de dans), ce sfaturi recomandati pentru reusita?

Sunt la prima zi si as vrea sa incerc sa invat cat mai bine acest tip de dans. Ma uitam la tutoriale pe YouTube si am invatat o miscare, dar se pare ca "sariturile" mele sunt prea mari si obosesc destul de repede, deci ar fi necesar sa fac miscari mai marunte. Am si cantece potrivite acestui stil, deci ar trebui sa ma pot descurca. Cu toate acestea, am cateva nelamuriri:

1. Cam in cat timp, estimativ, ar trebui sa reusesc sa invat Jumpstyle, daca as sta cate doua ore zilnic practicand si invatand, dar sa nu am deloc experienta in dansuri?
2. Ce pot sa fac pentru a rezista mai mult?
3. Ce merge bine cu Jumpstyle (alte exercitii, stil de alimentatie, poate chiar alt stil de dans combinat cu acesta)?
4. Cat de bine vazut este in public?
5*. Ce vestimentatie pentru baieti se poarta pentru acest dans?
6*. In caz de nu imi vin idei de dansuri pentru alte genuri muzicale, e in regula daca as folosi aceste miscari ale acestui tip?
* - nu sunt intr-atat de interesat, dar mi-ar prinde bine sa am habar
Caut doar sfaturi ce nu le pot gasi pe google neaparat, din propriile voastre experiente. As prefera sa nu existe raspunsuri descurajatoare cu "nu merita, lasa-te"... Multumesc! happy