| Taiga_Ianis_1985 a întrebat:

Sper sa cititi tot.
Am 13 ani si am cea mai de **** mama. A venit varul meu si el vroia sa se joace minecraft la mine. Eu mi l-am descarcat si am bagat virusi de pe ru-morg pentru ca stiam ca e bun. S-a jucat fara treaba. Cand m-am dus la el a zis "Nu minecraft". Eram in confa cu niste baieti si el s-a dat de pe mute si a zis lucruri despre mine crying(( Maicamea ma batu rau ca nu il lasa-i dar se jca 4 ore si eu 5 min. Imi lasa pe picior o urma uriasa.Nimeni nu ma iubeste. Am note de 8+ si e degeaba. Tot ma bate. Am un obiect tare apropiat. Extrem de apropiat. Perna mea de cand m-am nascut.Stiu ca poate e de copiii o perna dar simt iubire in ea. Am 12 ani si nu sunt fitos. Invat bine si toate cele. Si cand ma gandesc ca cel mai bogat din oras aproape cel mai bogat poate sa faca orice. Adk s-a batut cu unu' sia venit politia. A luat amenda de 20 milioane si parinti vin la politisti: Ia ma de trait cele 20 de mill + inca 10 mil sa ai de beut". Sper sa mor. Un sfat si fara hate

P.S sper ca am ales bine categoria

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Discuta sincer si deschis cu ea, cand e bine dispusa. Explica-i cum te simti.Dar vorbeste cu blandete si respect profund.Un raspuns bland indeparteaza furia.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles nimic din ce ai scris!
Mergi inapoi si scrie corect, mai pune si ceva semne de punctuatie, sa putem pricepe, ca si alea lipsesc.
La final, spune-ne ce putem face noi pentru tine, ce vrei de la noi?

| Vlach a răspuns:

Nu inteleg nimic
Tu joci minecraft dar varu-tau a jucat mai mult, mama ta te-a lovit si tu crezi acum ca e o mama degenerata? Ce e cu virusii buni? Si cum sa ai 13 ani si 12 ani in acelasi timp? Explica mai clar te rog, te bate regulat sau doar odata te-a batut?

| angelcore a răspuns:

In primul rand nu ai nici o logica, ce legatura are baiatul bogat cu tine? oricum, daca problemele cu bataia sunt reale si nu numai ceva pentru atentie eu te sfatuiesc sa vorbesti cu o ruda sau cu un invatator despre asta, TPU nu este locul in care poti primii sfaturi pentru problema ta, un psiholog ar fi de foarte ajutor.

| Stefan_Rozzy_1999 a răspuns:

Ok.Deci stai sa înțeleg. Ai 13 ani la început dar după ai 12. Te joci minecraft și nu ai bani de el deci ți-l iei crackat. Tu "voiam" nu voiam. Înveți Bine dar nu scrii corect.Și nu în ultimul rand dacă te joci minecraft la vârsta ăsta nu prea ești normal și maica-ta nu te-ar bate din cauza unui joc atât timp cât nu ai ieșiri nervoase după ce termini de jucat...