| Alin1912 a întrebat:

Salut, stiți ceva pentru păr rar?

Răspuns Câştigător
| polk a răspuns:

Uleiul de ricin nu e o "chestie" babeasca. Sora mea avea pafrul foarte rar, ca sa-ti imaginezi coada ei era cat o suvita din ttot parul meu. Prin urmare, a folosit acet ulei de ricin la fiecare sfarsit de saptamana timp de 3 luni si parul ei arata super bine, este mai des. Intr-adevar nu este cat al meu pentru ca avem tipul de par diferit, dar i s-a mai indesat cu mult fata de cum a fost. Sau stiu tot asa un caz(dar nu era cu ulei de ricin, era o substanta din farmacie pe care o gasesti daca mergi sa intrebi de solutie pentru cresterea parului sau ceva gen, este o sticla alba cu o eticheta albastra sau rosie ) in care femeia s-a tuns 0 doarece parul ei era extrem de rar, S-a dat cu aceasta solutie la fiecare sfarsit de saptamana, stiu ca tinea solutia 30-40 de min,(capul acoperit cu ceva punga si batic pentru ca mirosul e super puternic) cam vreo 6-7 luni(avea parul 0 de aceea) si acum are un par super frumos si des. Il poarta si in codita si arata chiar bine. Dar intr-adevar recomand si eu un dermatolog pentru ca e posibil sa te ajute mai mult.

1 răspuns:
| AnoAnonima0 a răspuns:

Fiole de revalid sau îți iei pastile pentru regenerarea parului.Sa nu îți faci lucrurile băbești cu ulei de ricin, ulei de măsline și toate chestiile astea că nu la toți merge efectul depinde și ce tip de par ai.O consultație la dermatolog sau fuguța la farmacie și rezolvați problema.