Salut! Pai din cate poti observa, sus se afla bara de instrumente. Acasa, Intrebari, Profil (unde iti poti vedea raspunsurile date la intrebari), Prieteni (persoanele la care le dai follow), Cautare (unde poti cauta pe cineva pe ask, eu sunt Deni237 daca vrei sa ma cauti ) si Setari (aici iti poti schimba poza de profil de pe ask, sa iti setezi daca vrei sa primesti sau nu intrebari de la anonimi si alte cele) Tot in partea din stanga sus se afla 3 butoane, primul cu inimioare iti apare cine ti-a apreciat un raspuns, la al doilea iti va aparea daca ai vreo intrebare noua, si al treilea in cazul in care ai pus vreo intrebare iti va aparea daca ai primit raspuns la ea. Jos ai raspunsuri si flux, la flux apar toate raspunsurile primite pe ask, iar la raspunsuri persoanele pe care le-ai apreciat sau la care le-ai dat follow. Ce ai de stiut...ii ca poti da peste niste oameni cu un tupeu imens (adica anonimii) si ca iti vor manca toti nervii daca nu-ti scoti anonimul
) Cam atata ii de stiu
E doar un site in care intrebi lumea ce vrei sa stii despre ei, sau lumea te intreaba ce vrea sa stie despre tine. Daca te mai pot ajuta si cu altceva, scrie-mi :*
Mersi :*, te voi cauta
VulpeaDinUmbra întreabă: