| vasilemicutz a întrebat:

Am 16 ani si in ultimul an am inceput sa umblu pe la masina familiei. Asa am ajuns sa fac mentenanta de baza, adica schimbat filtre, lichide, cabluri, senzori, etc.
Problema este ca ar trebui schimbate franele, fiind o operatiune usoara, dar care pe multi ii sperie din cauza sigurantei, printre ei fiind si mama, care nu cred ca m-ar lasa sa le schimb eu, desi ar face o economie de 200 lei. Intrebarea este: cum as putea sa o conving sa ma lase sa imi fac treaba, ea fiind mai linistita? Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Directia si franele sunt vitale lasa-le pe seama adultzilor.
asta nu inseamna ca nu esti bun in ceea ce faci, inseamna sa fi responsabil si sa intelegi ca sunt lucruri cu care nu-i de gluma.
mama ta are dreptate.

| vasilemicutz explică (pentru Ara997):

Nu este prima data cand fac asta, am facut treaba asta vara trecuta la o dacie mai veche, unde am schimbat si etrierii si lichidul de frana si prin septembrie la un renault symbol cu ABS, unde am schimbat doar placutele. Prima data am facut cu bunicu-meu si a doua oara cu un coleg de clasa, la masina lui taica-su. Si din fericire, nu a murit nimeni in urma operatiunilor. Maica-mea nu a aflat de asta inca laughing

| Ara997 a răspuns (pentru vasilemicutz):

E plin cimitirul de eroi.
si 16 ani e varsta incercarilor. a testarii limitelor.
eu nu pun la indoiala abilitatile tale tehnice ci capacitatea de a fi responsabil.
numai bine.

Sunt impotriva cretinilor de pe sosele, mai exact sunt din grupul "viteza ucide" si prefer sa nu fac pe eroul in niciun domeniu. happy O zi buna in continuare!

Multumesc. succes.

Am rezolvat, am pus placute si discuri TRW, a fost mai usor decat am crezut.

Bravo, esti pasionat de cee ce faci, poate transformi abilitatea asta in ceva. se poate castiga o paine pe treburile astea

6 răspunsuri: