anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ambii mei parinti sunt crestini, teoretic asa ar trebui sa fiu si eu. Dar eu nu prea cred deloc ca cineva este acolo sus, pur si simplu nu pot accepta asta. Ma rog, intrebarea mea este daca e grav ca eu sa fiu "crestin" dar nu in acelasi timp?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Nu este nimic grav daca nu crezi. Fiecare este cu alegerea lui. Si eu sunt la fel ca tine. Chiar daca vreau, pur si simplu, nu pot sa cred. straight face, nu accept si totusi nu ma plang de asta. Adica de ce o amarata influenta proasta sa-mi modeleze mie viata? Chiar daca nu fac multe,, pacate" tot nu sunt credincios si fac ce doresc eu straight face.
Nu am de gand sa fiu ceva de genu...,, vai de mine nu am voie sa fac,, aia" ca este pacat". Da pe naiba... din moment ce vreau sa-l fac si pot, o fac. nu ma iau dupa biblie.

Poti de exemplu sa fii deist. Adica cineva care crede intr-o anumita forta supra naturala care a creat lumea, dar care nu se mai implica in evolutia ei.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te inteleg fi fara griji ca 99% din romanii sunt ca tine,crestini cu numele habar nu au de propia biblie, ca tu nu accepti e ceva normal, hai sa crezi in deism intr-un creator care a creat big bang sau panteism, dar povestea biblia e sf rau de tot, te astept in privat sa vorbim

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti pui intrebarea ca e grav ca nu crezi in basmele religie deja inseamna ca esti unul dintre crestii aia care chiar cred in religie, nu doar dintre crestinii aia botezati si atat

| vanilla80 a răspuns:

Îmi accept înjurăturile care o să mi se adreseze postând următorul răspuns.

În primul rând trebuie să fii idiot să nu crezi în Dumnezeu, noi încă nu suntem în stare să facem atâtea lucruri, să explicăm unele treburi dar să zicem ca Dumnezeu nu există putem, haha! Ca evoluționiștii care zic că omul a evoluat din maimuță, dar acum, dintr-un anumit motiv nu mai evoluează maimuțele, că deh, gata nu mai vor ele, le place să stea prin copaci, cuști. Nu trebuie să crezi în biserică ci doar in Dumnezeu, de ce zic asta? Deoarece omul are liberul arbitru, te faci preot pe interes, bei și conduci, faci un accident, nu Dumnezeu vă pune să faceți asta, voi alegeți. N-am nimic de pierdut așa că eu voi crede în Dumnezeu, nu îmi este rușine de asta.