| Xdreaper21 a întrebat:

Ba fratilor(si fete) eu nu am un trecut destul de curat si toate rudele(am mai aparut la sitiri locale asa cateva sec) iubitei mele zic ca nu is destul de bun pentru ea ca nu ma pot schimba ca o sa ii distrug viata ca o sa regrete
Ea nu ii asculta ca a vazut cu ochii ei cum m-am schimbat incet dar ei o zic de fata cu mine si incepe sa ma irite(daca e o reuniune de familie sau ziua unui membru din familia lor in afara de parinti si verii ei plus un unchi dintr-o parte si o matusa din cealalta parte ma trateaza ca pe un criminal. O data a luat-o de mana au mers 5 pasi nu in alta camera si a intrebat-o de ce m-a adus)
Aia au umpica dreptate ca na era sa intru si la inchisoare era sa fiu prins un 0, 3 g de iarba dar totusi a fost acum 4 sau 3 ani
Daca vreau sa intru in vorba cu ei se fac ocupati cand partea de care am spus ca ma agreaza vorbesc cu ei ca si cum as fi copilul lor nu iubitul copilului lor adica serios ma lasa sa le zic mama si tata
Ce sa fac?
Dau funda

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zile mama si tata,cine nu te accepta aia e,nu trebuie sa le suporti toate mofturile frt, zile neamurilor tale in fata sa ti suga pl, am si eu niste neamuri care ar da orice sa ne vada la pământ, cand s-a nascut sora mea avea o problema la inima si mama trebuia sa plece la tg mures cu ea pentru operatii si tata era plecat in strainatate, am stat cu sora mea mai mare, acea 10 ani pe atunci singuri acasa si nu mai aveam bani,daca ii ceream nasei mele (era patroana de magazin) ceva la caiet,mâncare, suc orice, strâmba botu' si nu vroia sa ne dea, orocum ii achitam datoria cand venea mama, neamurile sunt cele mai retardate,(sigur iti poti da seama cum si cine dupa cum se comporta cu tine) nu te suporta, nici tu nu esti obligat sa i suporti! bravo parintilor IUBITEI tale!