| DJAL3X a întrebat:

Ce imi face politia daca suna cineva la 112 ca arunc cu petarde si ii sperii cainii? laughing FUNDA cel mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate sa iti faca o amonestatie pentru tulburarea linistii publice.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Iti ia datele si te ameninta ca daca mai faci asta odata vin si iti dau amenda oh go on ca asa fac astia, gasesc cel mai mic motiv sa dea amenzi, dar cand vine vorba de o treaba serioasa nu e treaba lor sa se bage oh go on

| DJAL3X explică (pentru BlackEyedGirl):

Si...nu e niciun martor care m-a vazut, nici macar ei. Doar au auzit, nu sunt eu singurul care da! Asta-i sistemul in Romania...iau amenda ca sperii cainii, dar altii care incalca legi importante nu patesc nimic.

| BlackEyedGirl a răspuns (pentru DJAL3X):

Nu-ti face griji, a venit politia la o prietena de a mea ca avea muzica prea tare la 6 dupa amiaza, cand nici macar nu era ora de liniste, si a amenintat-o ca ii da amenda si ei si mie, si eu nici nu locuiam acolo si in plus nu venisem la aia nici de 2 minute rolling on the floor) si ziceau aia ca nu conteaza daca locuiesc acolo sau nu, ca tot imi iau amenda rolling on the floor poti sa spui ca nu ai dat tu, mai ales ca nu te-a vazut nimeni

| Florenta16 a răspuns:

Iti da amenda, nu pentru ca ai speriat cainii, ci pentru ca ai procurat petarde. Bafta!

| DJAL3X explică (pentru Florenta16):

Pai nu are nimeni nici o dovada ca as avea eu asa ceva. Nu m-a vazut nimeni doar s-a auzit! laughing

| TheWalker11 a răspuns:

Te ia la politie iar acolo vine Chuck Norris si iti da cu Dry Cooker in cap iar dupa aceea iti arunca un telefon Nokia pe picior.In drumul spre casa in timp ce tu canti te intalnesti cu Oana Roman iar ea cade peste tine. Cand ajungi acasa cainele pe care l-ai speriat e liber pe strada si te musca.laughingStiu ca am cam deviat de la subiect dar e amuzant laughing Funda?

| Nadia18 a răspuns:

S-ar putea sa-ti dea un avertisment sau o amenda.

| danineg a răspuns:

Ii da amenda lui taicatu sau tie

Întrebări similare