| TheKillerOfKillers a întrebat:

cum pot da petarde fara sa ma ranesc? Dati-mi niste modalitati cat mai urgent! Dau funda de Revelion! La multi ani 2013!

Răspuns Câştigător
| combinatie a răspuns:

Pai le aprinzi cu bricheta sau cu chibritu si le arunci dupa ce a luat foc ca sa nu te ranesti. Si inainte sa le dai tine-le vreo 10-20 de minute la caldura ca sa pocneasca mai binewinking mult noroc!

6 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Bunabig grin La multi ani!
Le aprinzi cu bricheta pentru ca se aprind mai repede asa si apoi le arunci imediat! Nu astepti nimic. Sau o pui pe asfalt si ii dai foc si apoi te indepartezi vreo 4-5 metri.Eu nu folosesc petarde....aleg artificii din alea care zboara pentru ca sunt mai frumoase.Si mai sigure.
Sper ca te-am ajutat

| TheKillerOfKillers explică (pentru Carmen100):

Nicci artificiile nu sunt asa sigure. De exemplu, ieri cand am dat o artificie cu 9 focuri, la ultimul foc, artificia s-a rasturnat si a dat spre noi focuri.

| TheKillerOfKillers explică:

Si ce vi s-a intamplat?

| tpuforyou a răspuns:

La multi ani!))

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Simplu! Le dai foc si dupa ce s-au aprins le arunci ca sa nu pocneasca in mana.

| puffii548 a răspuns:

Pui petarda jos si o aprinzi si iti iei metri(distanta) si o sa pocneasca sau poti sa le ti in mana si sa le dai fos si le aruci imediat. la mare distanta. Sper ca te-am ajutat. Apropo sa nu le tii la caldura fiindca se poate sa pocneasca si in casa asa ca... Succes! Fundalove struck?

Întrebări similare