| marius12123 a întrebat:

deci am intrebat o fata daca vrea sa fie cu mine uitati-va ce mi-a spus "eu nu sunt genu de relatie. si. nu m-as implica complet. si decat sa fiu indiferenta'." si dupa i-am pus intrebarea daca ma place si a spus "da" si ziceti-mi ce sa fac sa o mai intreb sa nu o mai intreb daca vrea sa fie cu mine sau ceva un sfat va rog eu mult.

4 răspunsuri:
| sincer a răspuns:

Baga-te pe ea, deci ti-a dat raspunsul, nu e pentru o relatie, adica doar scurt o seara(noapte) dupa crae la revedere, si peste o saptamana sau doua sa se repete, deci ii place viata si profita de ea, tie ti-a dat un raspuns afirmativ, adica te vreau, te plac dar nu vreau sa te fac sa suferi, adica azi se petrece faptul si maine e uitat pana data viitoare.Bafta.

| StarkWolf a răspuns:

Este posibil sa isi bata joc de tine sau sa nu ii pese, dar daca incerci nu ai nimic de pierdut.Incearca,iar daca vezi ca nu se implica si asa paraseste-o!

| dana85 a răspuns:

Persoana nu e genul care sa se implice serios intr-o relatie, dupa cum recunoaste ea. Daca iti doresti doar o aventura si te multumesti doar cu atat, continua si cucereste-o, dar gandeste-te la urmari: Ce se intampla daca te indragostesti de ea si se adevereste ca ea nu isi doreste o relatie? Iti asumi riscul? Daca da, risca.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei marius! Mai incearca daca chiar o iubesti daca nu eu zic sa te dai batut. Ea ti-a spus ca nu e responsabila si ca nu se implica deci poate cand vei avea nevoie de ea, ea nu va fi acolo sa te ajute [si atunci sa nu te plangi pentru. ca ea ti.a zis de la inceput ca nu se implica]. Nu profita de ea si daca iti zice "nu" cand o intrebi numai incerca pentru ca dupa aia o vei stresa. Bafta!