anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Andreea si as vrea, daca se poate, sa imi explice cineva cum este cu ciclul. Am 12 ani si 11 luni si sunt foarte nelinistita... am par pubian de 2 ani, insa sanii mei sunt foarte nedezvoltati. As vrea un id pentru a discuta in particular despre restul. Vreau seriozitate! crying(( Dau funda si... va multumesc.

6 răspunsuri:
| silvipisicutza a răspuns:

Ai cerut id iti dau id: ski_sissi_11. Funda?

| RammsteinHH a răspuns:

Nu e nici o problema.
Ai doar 13 ani aproape.
Discuta cu mama ta, ea e cea mai buna persoana care te poate ajuta acum.
Inca mai ai multa vreme sa te dezvolti.
Cu menstruatia nu ai de ce sa iti faci griji, vine o data pe luna si tine in jur de o saptamana.

| AleWhatever a răspuns:

Chestia asta trebuie sa o vorbesti cu mama ta, draguto; D

| Adellin a răspuns (pentru AleWhatever):

Nu ti se pare totusi cam jenant sa vorbesti cu mama? vorbeste cu o sora mai mare daca ai sau cu vreo verisoara ceva sau in alte cazuri o prietena mai buna care sa nu fie gura sparta

| adriana07 a răspuns:

N-ar trebui sa fie jenant sa discuti asta cu mama. Ideal ar fi fost ca mama ta sa inceapa sa discute cu tine despre schimbarile ce vor aparea in viata ta, numai ca in ziua de azi e cam prost cu comunicarea. In orice caz, ea iti va da cu siguranta cele mai bune sfaturi.
In ceea ce priveste sanii, mai au timp sa se dezvolte. Corpul feminin se dezvolta pana la varsta de 21 - 22 - 23 ani, depinde de organism. Daca totusi ti-e rusine sa vorbesti cu mama ta despre menstruatie sunt destule site-uri cu informatii destul de utile.

| jmh1998 a răspuns:

Cel mai bun lucru ar fi sa faci sex o sa iti creasca si sanii si ar trebui si sa te razibig grin