Flirteaza putin cu ea! Ai incredere in tine, ce se poate intampla daca te joci putin cu ea? Spune-i glume, invit-o afara, fii sigur pe tine, mai ia-o de mana sau atinge-o de mana, ia-o in brate, cand te cheama ea pe afara, prefa-te ca esti ocupat, sub forma unei glume: "Sa vad daca pot, am un program mai incarcat" si dupa un "Dar pentru tine imi fac timp", chestii de astea. Un fel de joc 'de-a soarecele si pisica'. Bafta!
Inca o intrebare!
Daca m-a intrebat ce vreau sa fac vara aceasta si i am zis ca vreau sa am o iubita
Mi a dat cateva sfaturi si mi-a zis ca vrea sa fiu putin mai indraznet crezi ca ma place Am intrebat o si eu ce vrea sa faca si vrea sa se impace cu prietenul dar nu crede ca si a batut joc de el si a spus subtil ca vrea sa isi faca altul deci nu cred ca ma place
Pentru nimic!
Pai poti sa incerci sa iti dai seama daca te place prin unele semne, desi e putin periculoasa varianta asta. Unele tipe sunt mai atasate decat altele, in sensul ca unele fete isi iau mult prietenii in brate sau ii ating pe brat si le zambesc doar din amicitie. Ai putea incerca totusi sa vezi daca fata respectiva iti zambeste mai mult, daca vrea sa stai mai mult cu ea, daca nu are nicio problema sa stati foarte aproape unul de celalalt (deoarece fiecare persoane are nevoie de spatiul ei personal si majoritatea s-ar simti inconfortabil sa lase o cunostinta sa stea la mai putin de 30cm de ea). Uita-te la fata ei: daca atunci cand vorbiti mai are momente cand isi 'ridica sprancenele', de obicei inseamna ca o intereseaza ceea ce spui. Daca tu stai intr-o pozitie si ea 'te copiaza' inseamna ca simte o anume atractie pentru tine. Ea ar fi putut sa zica 'vreau sa ma reimpac cu fostul' din 2 motive:
1. Chiar voia
2. Nu se simtea bine la ceea ce ai spus. Poate a crezut ca bati un apropo.
Poate fi derutant sa fii atent la toate aceste mici semne, asa ca ai putea sa porti o discutie deschisa cu ea si s-o intrebi orice neclaritate de-a ta. Chiar daca te-ar refuza, macar ai stii ce simte ea pentru tine, nu? Multa bafta!
anonim_4396 întreabă:
Colle întreabă:
Damon666666 întreabă: