| alexalexa2000 a întrebat:

Salut TPUhappy. Sunt la vârsta pubertății și deja am început să mănânc cu mult peste limita normalului.Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| lolyanna a răspuns:

Cred ca ai auzit de asta de multe ori dar incearca sa tii un program, dupa un timp stomacul va stii cand urmeaza sa mananci si nu iti va mai fi foame.NU mai manca mult dulce, de la el ti se face foame si atunci clar vei manca mai mult.Nu iti spun acum sa renunti la cicolata dar sa o mananci moderat Fructe, legume cat cuprindelaughing. Pestele este iarasi foarte indicat.Renunta la Fast food( da, stiu ca este greu...dar trebuie laughing ) Prajeli mai putine. Vointa este cea mai importanta, gandeste-te ca dupa cativa ani daca vei continua sa mananci asa vei ajunge sa fii plinuta sau chiar suprabonderala si nu cred ca vrei asta.Baftahappy

4 răspunsuri:
| NewSummer2013 a răspuns:

Nu mai manca...

Adica ce? Faptul ca esti la varsta pubertatii iti da dreptul sa bagi in tine ca spartul? Sa fim seriosi...

Atunci cand vei fii adolscent, vei fii un adolescent obez, de care vor rade toate fetele. Fara suparare, nu rade si nu crede ca glumesc, cunosc o gramada de cazuri.

In concluzie, manca normal, cu intelepciune, sanatos, si ai grija de tine si de sanatatea tawinking

Sau macar daca tot manaci, fa sport, du-te la sala, fa flotari, de mic se incepewinking daca vrei sa ai un corp frumos mai tarziuwinking

O seara placutakiss

| alexalexa2000 explică:

Știu asta, DoarTu

| alexalexa2000 explică:

Vă mulțumesc!:*

| hannahmiriam a răspuns:

Incearca sa bei ceai de soc si elimina painea si fainoasele si sa vezi ca vei avea rezultate
alte idei citeste pe
http://voislabi.blogspot.com

Întrebări similare