Pai daca nici tu nu stii ce-ti lipseste, noi de unde sa stim?
Le zici sa-ti dea bani si ii pui deoparte sa-ti iei ceva de ei cand vei vrea sau pentru vreo excursie.
Saau, le-ai putea cere bilete la vreunul din festivalele astea.
Exact asa ma gandeam si eu, daca tu nu stii ce vrei, noi care nu te cunoastem, nu stim ce gusturi ai, nu stim practic nimic despre tine si familia ta, cum am putea sa-ti spunem ce cadou vrei?
Fii realist, ce dumnezeu! Ai 18 ani si pui asemenea intrebari taman la o comunitate care nu sti nimic despre tine?
Uite un exemplu clar ca poti avea probleme si daca ai totul.Eu asa probleme nu am avut si nu voi avea niciodata.Dar totusi am o idee.Cu banii strinsi mergeti undeva in excursie impreuna sau oriunde unde sa va distrati si sa va simtiti bine. Daca tot nu poti avea amintire de la ei un obiect atunci sa aveti impreuna o amitire faina de la o excursie sau un loc de distractii un parc acvatic sau ceva de genul unde sa faceti poze, videoclipuri si o sa ai pozele si distractia de amintire.
Eu zic ca ar trebui să-i lași pe ei sa aleagă, in acest fel bucuria o sa fie si mai mare daca o sa ai parte de o surpriza plăcută.In acest fel vezi si cat de bine te cunosc ei.