| Classy a întrebat:

Vreau sa incep prin a va ura tuturor utilizatorilor un Paste fericit alaturi de cei dragi! Vreau sa ma ajutati cu ceva cu care se confrunta multi copii cred:-s Vreau un catel la apartament, si nu ii pot convinge pe ai mei [pe NICIUNUL dintre ei] sa ma lase...Am un catelus pechinez la tara la bunici, si o femeie mi-a spus ca isi va aduce catelusa la el ca sa faca pui.Amandoi sunt de talie mica si catelusa e superba, si as dori si eu un catelus... E si normal, mi-a spus acea femeie ca pot sa il iau pe care il doresc pe gratis, insa as dori sa il tin la apartament.De celalalt al meu am mare grija cand sunt la tara, si cred ca m-as descurca cu unul.Insa,eu m-am gandit sa iau un pui, sa le spun ca il tin doar o saptamana sau 2 pana se obisnuieste cu noi, apoi il las la tara la bunici, dar eu sper sa se ataseze asa de mult de el, incat sa raman cu noi.♥E buna ideea?thinking Voi ce ati facut? As dori si alte sugestii.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Atechan a răspuns:

Pai. e o idee destul de buna, dar are un risc destul de mare... Cand stateam si eu la bloc aveam o vecina care avea 2 caini (unul de talie mare si unul mica) si ii tinea foarte bine. Dar nu stiu, ar trebui sa te gandesti si la el. Depinde cate camere ai (vecina avea 4), daca pleci des (nu il poti lua oriunde cu el, si nu se descurca asa de bine ca o pisica.) si mereu atunci cand vrea trebuie sa-l scoti afara.
E bine sa iei un pui daca ii da pe gratis, dar sa ai grija sa nu va enervati unul pe celalalt: pe tine(sa ii faci poftele mereu), si pe caine(Sa stea la bloc)
Sfatul meu: Iati o pisica- alea se descurca singure- funda?

| Classy explică (pentru Atechan):

Nu-mi plac pisicile. big grin Dar oricum, un caine de talie mica e potrivit pentru apartament...Multumesc insa de sfat!

1 răspuns: