| youI23 a întrebat:

Salutare!
Sunt clasa 8a și locuiesc în Gorj,dar am o frică foarte mare de liceu deoarece am fost repartizat la un liceu în Oraș mai exact în Tg Jiu, dar eu provin din mediul rural(sat) și îmi este frică deoarece nu știu cum voi fii primit și tratat și chiar nu vreau probleme!
Este un liceu pe care mi l-am dorit dar acum mă gândesc și la partea proasta a lucrurilor!

2 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

N-ai de ce sa ți fie frică. Sunt sigur că o să te descurci. Daca ai probleme apelează la profesori învață bine sa te aprecieze profii dar eventual să ajuți colegii daca merita.
In caz extrem pentru apărare, poți încerca să te alături unui grup sportiv. Să înveți să te aperi. Fă-ți prieteni și sunt sigur că o să fie ok, fii tu însuți, dacă ești băiat cuminte și liniștit nu cred că o să ai probleme

| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica deloc, dimpotriva acum vei avea ocazia sa te afirmi si sa devii cel mai bun copil din clasa, odata ce inveti lectie de lectie, stai tot timpul cu mana pe sus, in felul asta ajungand sa impresionezi profesorii dar si colegii, care te vor lua ca pe un copil bun si destept, vrundu-te toti sa le fi prieten.