| MihaelG a întrebat:

Salutare tuturor! Am o altă curiozitate, poate o sa va par un retardat extrem dar totuși trebuie să mă lămuresc:Fata de care îmi place și cu care nu mai țin legătura de cam4 luni din cauza unui gest facut de mine: pentru faptul că i-am oferit un trandafir roșu și i-am spus ca o iubesc; In fine:Acum Vine întrebarea:Aceasta fata a dat din ianuarie până pe la 10 februarie anul acesta semne 100% ca ma place! Vb cu ea despre orice, si la unele a mesaje imi raspundea cu emoji-ul ala ingeras si pupic As vrea să știu însemnătatea acelui Emoji îngeraș! Și în ce caz de pun! Va mulțumesc și a sper să mă înțelegeți și mai ales a să nu mă luați de prost cum o a fac unii colegi! Seară bună! Sper să nu mă criticați pentru faptul că am pus această întrebare (la categoria nepotrivită)Sper că ați înțeles rolul acestei paranteze! V-am lăsat! Va doresc o viață plină de bucurie și împlinirea tuturor dorințelor!

4 răspunsuri:
| Greyrose01 a răspuns:

E posibil sa facă așa cum fac majoritatea fetelor (și câțiva băieți) din zilele noastre laughing). Fii atent sa vezi dacă se comporta așa cu toți sau doar cu tine. Și dacă ești sigur ca te place spune-I..Nu știu ce vârstă aveți dar încearcă-ți norocul și dacă reacționează urat ai sa vezi ce personalitate are...Viața e scurta, nu o irosi pe persoane care pur și simplu nu merita...Și oricum peste 2 ani o sa te gândești la problema asta a ta de acum și ai sa vezi ca nu e așa greu cum pare

| MihaelG explică (pentru Greyrose01):

Păi a cam reacționat nașpa!

| mudokins78 a răspuns (pentru MihaelG):

Atunci spune-i în faţă, să nu mai trimită emoji cu îngeraşi şi alţi pupici.

| MihaelG explică (pentru mudokins78):

Oricum nu mai țin legătura cu ea de vreo 4 luni! Oricum mulțumesc mult tuturor celor care m-au ajutat!