In primul rand: pari cam narcisist .(si dupa nick)
In al doilea rand:si eu am ochii caprui inchisi, si nu am auzit pe nimeni sa spuna ca ii „detesta". Normal ca nu la toti le vor placea ochii caprui/verzi sau albastrii..toti avem preferintele noastre.Si atitudinea conteaza foarte mult.(no offence, dar asta a fost o aluzie la faptul ca ar trebui sa fi mai modest, si sa nu-ti mai lauzi ochii „super frumosi" sau orice alta parte a corpului)
Cine zice asta? Nu e adevarat. Si oricum sunt doar pareri. Parerile sunt impartite.
Si eu am ochii caprui. Se spune ca persoanele cu ochii caprui stiu sa se distreze cel mai bine. Si asa este
...
Crede-ma atat timp cat inca ai ochii si poti sa vezi cu ei nu trebuie sa te mai intereseze culoarea. Pot fi ei caproi, albastrii, galbeni sau orice alta culoare, ei sunt frumosi oricum. Se mai spune ca ochii sunt oglinda sufletului, poate frumuzetea ochiilor e aceeasi cu cea a sufletului? Oricum nu conteaza ce spun altii, fii mandru ca ai ochii pe care ii ai si nu ar mai trebui sa te intereseze ce spun altii.
Are dreptate persoana de mai sus, nu crezi ca ești cam narcisist? Dacă tu consideri că ești drăguț asta nu înseamnă neapărat că e și adevărat, la fel și în cazul ochilor super frumoși. Poate există persoane care chiar te văd urât și altele care te adoră. Ochii căprui nu sunt întotdeauna cei mai cuceritori, depinde si de posesor. Eu nu cred că există persoană care să deteste ochii căprui, ci doar persoane cărora le plac mai mult ochii de altă culoare.
Hmmm...gusturile nu se discuta fiecare are preferintele lui/ei in materie de orice! Faptul ca unora nu le plac ochii caprui nu inseamna ca tu ai ochi urati, nu cred ca lumea detesta culoarea asta, poate acolo e si vorba putin de influentele unui anturaj...tu nu te lasa influentat de acest lucru, in primul rand trebuie sa te iubesti tu pe tine si asta e cel mai important lucru nu ce cred ceilalti!
De ce sa deteste lumea ochii caprui?
Sunt chiar frumosi.Si eu ii am caprui
Depinde de gusturile fiecaruia dar cred ca e si din cauza ca sunt cei mai raspanditi, cei mai multi dintre noi ii avem caprui.
Daca erau mai rar intalniti era posibil sa fie numiti cei mai frumosi..asa parca sunt mai "speciali" cei de culoare albastra.cei verzi..pentru ca mai putine persoane au asa ochii.
SI eu am ochii caprui si nu mi-a zis nimeni ca imi detesta ochii ba din potriva!