Eu cel putin nu am copilarit in anii '90 dar as da orice...as da orice ca sa ies pe afara cu prietenii, sa stam pana tarziu afara, zicand povesti de groaza.Copilaria pe care am avut-o m-a distrus sufleteste.Si ma distruge. Toata ziua la TV, la calculator si nu ies deloc pe afara pentru ca nimeni nu vrea sa iasa, toata ziua stau in casa si nu au ce face.Nu se compara si nici nu se va compara vreodata!
Am citit toate raspunsurile pe care le-ati dat si sincer v-as da funda la toti.Fiecare a spus cate o parte din ceea ce faceam si eu.Si mie mi-e la fel de dor cum va este si la voi.Din pacate doar 1 raspuns poate fi premiat, dar tin sa spun ca toti a-ti avut raspunsuri bune.Va multumesc!
Da,este o diferenţă enormă din '90 până în prezent. Copilăria trecută am săvârşit-o în aer liber alături de prieteni şi am comis atâtea nebunii care şi acum mi le amintesc cu plăcere. Nu exista zi în care să nu mă trezesc de la ora 9.00 şi să umblu, să mă plimb, să mă joc şi să descopăr ceva nou afară, până la o oră târzie. Desigur, la prânz mă întorceam pentru mâncare, dormeam o oră-două, apoi urma continuarea. În prezent copilăria se bazează pe jocurile electronice, fie de pe telefon fie de pe tabletă sau calculator, ori statul în casă şi privitul pe pereţi, tavan şi la televizor. E foarte plictisitoare...
Anii 90 la fel ca si anii 10 20 30 40 50 60 70 80 sunt traiti la timpul lor la fel valabil si anii 90 deja tehnologia a avansat numai sunt aceleasi generatii s-au schimbat mult unii au apucat anii 10 20 30 40 50 60 70 80 altii 90 care nu ce a urmat asta este timpul numai poate fi dat inapoi ce a fost sa ramana acolo ce nu a fost urmeaza sa vina in prezent sigur era frumos in anii 90 toti anii de altfel au avut farmecul lor la un moment dat nu acelasi lucru se poate spune despre prezent cand unii au parte de viata si altii nu si aleg alte cai de a se distra si da sunt de acord ca nu erau mobile calculatoare iar la televizoare nu avea timp lumea tot timpul sa se uite decat daca are o stire interesanta ori altceva mai interesant nu stiu vreun film de comedie horror actiune thriller etc era in anii 90 cam ca in anii 70 si 80 undeva pe acolo ca si in acele ere si anii 90 tot asa nu era tehnologie cat cuprinde ca in ziua de astazi daca voiai sa te informezi cu privire la ceva anume foloseai un program de la tv ori un ziar
Sunt nascuta in '96 si pot sa zic ca am avut o copilarie minunata.Nu stiam ce-i ala calculator, n-am avut telefon mobil decat prin clasa a 6 a sau a 7a.
Chiar si acum vara ma bag la o ascunsa si alte jocuri de astea.
Nu am sa uit niciodata zilele de vacanta cand jucam fotbal cu baietii, cand stateam pana noaptea tarziu afara.
Miee! Vreau sa nu imi mai pese cum ma imbrac sau cum imi fac parul! inainte la scoal doua cozi impletite si uniforma! Bine ca doar nu mi'ar conveni sa ma imbrac in uniforma, dar totusi fac o comparatie! Copii deja la 11 ani vor in club si alte chestii! Adica, ma gandesc cum inainte la ora 8 eram in fata blocului la prietenele mele si bateam din palme ca sa ma auda
Mie dorr
! Vreau sa mai fiu copil
Acum Toti stau pe facebook si au numai Iphonu'ri [ma numar printre ei
] SI figuri si chestii,
Acum astept sa se faca ^ seara ca sa ies afara cand e seara
! In fine, totul s-a schimbat si regret foarte mult! cand suntem mici cu totii vrem sa crestem dar cand crestem plangel supa copilarie si de aclele clipe minunate
! As vrea sa mai profit cant mai am din copilarie, sa ies sa mai joc fatea'scunselea
, Prinsa, sticuluta cu otrava, tara tara vrem ostasi! Mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dor
Buna! DA pe atunci era altfel nu existau PC.uri, nu era internet, nu erau diferite telefoane cum sunt acum, nu era cum este acum. Copii se jucau mai mult afara iar cei de acum se joaca mai mult la PC.uri
aveau multe jocuri care se jucau afara, acum s.a modernizat lumea
numai este cum era candva
desi dupa parerea mea s.a cam exagerat copii sunt altfel acum nici numai asculta de parinti! Fetele de 12.13.14 ani sunt F***e in toata partile desi nu este asa de frumos! SAu schimbat multe! pa pa funda?!
MariusDSarghe întreabă: