| svenhassel13 a întrebat:

Sfaturi pentru clasa a x-a?

14 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Învățați, învățați, învățați. Așa a spus Marele Lenin.
Pauzele lungi și dese, aduc succese.
Nu te chinui prea tare, oricum o să uiți cam tot ce înveți și nu o să îți folosească la nimic.
Dacă se uită o colegă frumos la tine, știi ce vrea. Dacă nu știi, citește Ars amandi de Ovidiu, cu toate că el vorbea mult acolo de chestia cu băieții, că era la modă și pe vremea lui.

| svenhassel13 explică (pentru sadrian46):

Înțeleg ce spui, dar un om de succes poate supraviețui singur. Those who flies alone have the strongest arms.

| sadrian46 a răspuns (pentru svenhassel13):

Dar un om de succes poate supraviețui singur.
A supraviețui, nu înseamnă doar să reușești să îți trăiești viața singur, fără compania unei femei. Dacă ai o asemenea companie, ai șansa să supraviețuiești prin urmașii tăi. Dacă ai un succes ca Einstein supraviețuiești prin ceea ce rămâne după tine, o formulă, ceva. Astfel, ca să nu rămână doar ceea ce bucură viermii, este preferabil ca să îți asiguri supraviețuirea pe mai multe căi.

O gândire foarte corecta. Respect.

| sadrian46 a răspuns (pentru svenhassel13):

Te pot ajuta să devii om de succes. Cu colega de bancă, nu pot.

Imi este de ajuns.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Distreazate invatand si bucura-te de ce te inconjoara happy

| Andreeush a răspuns:

Să înveți!

| Ineys a răspuns:

Acelasi lucru ca in clasa 9-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să înveţi, şi cel mai important lucru: să fi cuminte şi să nu răspunzi provocărilor.winking

| aneliram a răspuns:

Învață!

| ceafostodata a răspuns:

Învață bine ca bine bacul peste câțiva ani. De fete ai destul timp.

| StefanAdam a răspuns:

Sa te dai la toate fetele din clasa

| pgoff8500 a răspuns:

Și eu am trecut în clasa a X-a la profilul Filologie și îmi este frică deoarece am înțeles că toată materia de la limba română este pentru bac, și la istorie încep să apară lecții pentru examenul maturității... Cred că trebuie să fim mai serioși când vine vorba de învățat, trece timpul repede, vine bacul și nu știi ce să scrii, așa că un sfat de la un elev care din toamnă incepe cursurile la aceiași clasă este sa învățăm mult și să începem să ne fixam unele capitole/subiecte pentru bac. Succes in noul an scolar!

Întrebări similare