Sa fiu sincera si mie mi-ar place sa mai primesc papusi
am 12 ani si de la varsta de 8 ani nu am mai primit papusi.doar plusuri, haine d alea " la moda" si asta pentru. ca parintii mei s-au obisnuit cu gusturile mele si au luat in calcul ca am crecut
Sa fiu sincera si mie mi-ar place sa mai primesc papusi
am 12 ani si de la varsta de 8 ani nu am mai primit papusi.doar plusuri, haine d alea " la moda" si asta pentru. ca parintii mei s-au obisnuit cu gusturile mele si au luat in calcul ca am crescut. nu spun ca nu imi place ce primesc. dar nici nu vad ceva anormal la faptul ca ai tai ti-au luat o papusa. merge fff bine pentru. design la camera tha.
Louana
Si ce daca crede la 13 ani in mosneag? La 13 ani nu mai suntem copii? Problema ta daca fumai la 13 ani (serios, nu e un lucru de laudat, PANARAMO!)
on topic: Daca acest cadou te jeneaza, poti cere altceva mai corespunzator pentru. varsta ta!
Eu am 15 ani, dar nu mai am decat o papusa. nu ma joc cu ea, ci o tin in mobila. asta nu inseamna ca nu imi plac papusile sau ca nu m-ar incanta sa primesc una, chiar la varsta asta. inca suntem copii si daca nu ne jucam si nu ne distram nici acum, cand vom vrea nu vom mai putea face asta. bucura-te de cadou si de faptul ca inca mai esti copil. sarbatori fericite, multa sanatate si distractie placuta! bafta!
Nu...deoarece eram mare si voiam altceva cum ar fi un telefon spune-i tatalui tau ca nu mai esti mica
Ma, o fata de la mine din cls a primit de mos Nicolae o papusa si are 14 ani...anunta-ti parintii ca ai crescut
Sincer... o papusa la 13 ani e ceva absurd. Mi se pare ca ai tai nu si-au dat seama ca ai crescut.Parerea mea