@ slackerbitch
Felicitari pentru eforturile reflexive si initiativele pro bono, cu atat mai mult cu cat am inteles ca esti doar o adolescenta (inteligenta si precoce, cu siguranta). Dar iti sugerez sa postezi "intrebarile" acestea la sectiunea Filosofie. La sectiunea Adolescenti nu vei primi decat raspunsuri "adolescentine", si tu cred ca vrei mai mult.
Mereu se intampla asta...sau aproape mereu...
Si mie mi s`a intamplat acelasi lucru...anul trecut pe timpul asta eram afara si nu intram in casa pana noaptea tarziu...eram noi... vreo 15-20 care nu ne puteam plictisii niciodata si mereu ne distram impreuna...Acum s`a dus tot...nici noi nu ne-am certat, insa incet, incet ne-am indepartat unul de altul fiecare cu treaba lui, unii creandu`si alt grup...imi aduc aminte cu placere de vremurile alea si tanjesc dupa ele... Dar stiu sigur ca nu le mai pot aduce inapoi...doar la scoala ne mai intalnim si schimbam cateva vorbe in pauze, prea putine pentru ce eram noi odata...
Tot ce poti sa faci este sa iti gasesti noi prieteni si sa te distrezi cu ei, ptc timpul nu sta pe loc si mai tarziu vei regreta ca nu ai trait varsta asa cum trebuie...
Ai dreptate in ceea ce spui, dar fii mai optimista. si mie mi s a intamplat ceea ce ti se intampla tie acum. si apoi... am cunoscut alti colegi...alte persoane...si mi am format o noua gasca a mea... un nou grup in care am incredere si pe care chiar ii consider prietenii mei
Stau cate o data si ma gandesc, de ce sunt singura acum? de ce nu sunt de zambete? de veselie? la fel cum era inainte, am pierdut atat de multi prieteni si totusi ii mai regasesc cate o data... dar doar in poze, pe strada nu mai trec prietenii mei ci doar niste persoane care au aspectul lor, ma intristez tot timpul cand vad aceste persoane identice cu prietenii mei dar in acelesi timp atat de diferite...trec printr-o perioada asemanatoare cu a ta si sunt e acord cu HepHep ca ar trebui sa postezi ''intrebarea'' la sectiunea filozofie
OdDbAlL întreabă:
Ciprian2332 întreabă: