De ce am impresia ca problema suprema e virginitatea si nu mersul in baruri? Totul o sa vina de la sine daca nu alergi tu dupa lucruri. Iesi cu persoane care sunt ca tine si nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Nu e nimic cool in a merge in baruri. Daca nu iti place sa faci lucrul asta, nu-l face.
Stai si te plangi aici ca o (,)
Lasa drama si du-te la agatat, ca sigur nu iti faci prieteni si nici o iubita daca stai si iti plangi de mila.
Stai linistit.
Poti pleca de acolo, oriunde.
Poti sa iti gasesti un job in orice oras, sau iti poti gasi chiar si in alta tara.
Poti sa iti faci prieteni oriunde, s-a intamplat eu sa fiu internat intr-un spital cand am avut o problema si sa ma inteleg bine cu 3 persoane de acolo, am stat doar o saptamana.pacat ca eram mai mic si nu am tinut legatura cu acele persoane,dar ma intelegea bine.
Poti sa incepi sa te intelegi bine cu persoane apropiate de caracterul tau cand nici nu te astepti.
Nu are rost sa fii deprimat, acum e in felul in care e,asta nu inseamna ca o sa fie mereu asa, o sa fie si bine, trebuie sa ai rabdare si sa iti continui drumul in viata.
Toti am avut clipe ca ale tale,cand se simt singuri,neintelesi si fara speranta,dar aceste clipe trec si lucrurile o sa se schimbe.
Ai rabdare, fii puternic si perseverent.
Gandeste-te ca in situatia ta sunt multi, nu esti singurul.
Perioada asta o sa te faca mai puternic, o sa treci peste ea, continua sa ai grijad de tine si nu te mai descuraja.
O sa te schimbi in timp si o sa faci lucruri ca sa schimbi lucruri.
Nu e nevoie sa bei daca mergi la un bar. Poti merge doar sa te distrezi, Oricum, putin alcool nu te omoara, ci chiar e recomandat.
Presupun ca esti timid. Cel mai bine ar fi sa lasi timiditatea deoparte si sa incerci sa iti faci prieteni, chiar daca la sat e mai greu.
E foarte greu sa-ti faci deoarece aici toti sunt alcoolisti, toti beau pana vomita
Nu cred ca nu exista nimeni in toata localitatea cu care sa nu te poti intelege.