Parerea mea este sa vorbiti, sa ii spui, pentru ca dupa aia iti va parea rau. Cand se iveste o ocazie nu o rata, spune-i. Pentru ca nu stii cand va mai aparea alta. SI daca nu simte la fel, poate ca destinul nu a vrut sa fiti impreuna. Parerea mea este sa risti. daca risti, castigi. Iti doresc succes si astept sa aflu ce ai facut.
Parerea mea : vb cu el, incearca, rezultatul poate fi pozitiv sau negativ nu conteaza. Daca vei incerca mai tarziu nu vei regreta lasitatea ta de a afla. Ocaziile in viata nu sunt multe trebuie sa profiti.
Si eu am facut chestia cu " datul drept altcineva " si mi-a parut rau, pentru ca si-a dat seama, eu eram obsedata de el, dar stii ce am facut? m-am gandit : " mai bine as astepta pana la momentul potrivit sa-i zic ca`l plac, nu pot risca " Sper ca te-am ajutat
!
Dar nu e asa de simplu pe cat pare pentru ca daca o sa ii zic si el nu va simti la fel o sa imi fie greu sa dau ochii cu el pentru ca suntem si vecini si merge si la aceeasi biserica cu mine.Trebuie sa imi dati sfaturi sum sa faca sa ma bage in seama va roggggg.Asta cu vorbitul e o idee buna dar daca atunci cand el se uita la mine intru un panica dapu apoi sa mai si vb cu el...lui ii place sa se plimbe cu atv cu rolele cu bicicleta ii place sportuurile extreme.
Dragutsa cum te cheama? Emy de la ce vine cumva Emilia? Da-mi un raspuns plss:X:!