| Mihaela2023 a întrebat:

Sunt intr o relație cu un băiat şi l-am mințit ca învăt la o facultate de medicină iar o prietenă de-a mea i-a spus că l-am mințit. Oare a făcut-o din răutate? vi s-a intâmplat vreodată să ascundeți un adevăr iar cineva să spună că ați mințit? sau doar eu trec prin asta? sunt nervoasă pentru că prietenul meu nu mai are incredere in mine

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Normal ca a facut-o din rautate! Din ce alta cauza ar face asta daca nu din rautate? laughing
Ti-ai inceput relatia cu stangul... acum ai rabdare cu el pana va avea din nou incredere in tine si binenteles sa nu-l mai minti niciodata ca atunci acea incredere nu va mai veni niciodata!

| siriusblack98 a răspuns:

E gelozie mai degraba, pe fericirea ta.

| johnnny123 a răspuns:

Oare de ce nu mai are încredere în tine?

| eliancodrut a răspuns:

Foarte bine a facut prietena ta.

| Dragosstpu a răspuns:

Poate a facut-o din rautate, poate a facut-o ca sa stie el adevarul. Dar ideea de a minti cu lucruri mari e complet neinspirata. Si ca se afla usor, si ca reflecta caracterul de mitoman al persoanei.
Si cireasa de pe tort e ca tot tu esti cea nervoasa ca el nu mai are incredere in tine. laughing Singurul in masura sa fie nervos este el, ca l-ai mintit cu ceva semnificativ.

| Violleta2022 a răspuns:

La cate minciuni spui tu tuturor, eu ma si minunez ca mai gasesti prosti care sa te creda.
Esti nervoasa... de ce sa fii nervoasa pe altii, cand doar tu esti aia care minte?
Minciuna are picioare scurte si INTOTDEAUNA va iesii la iveala.
Speram sa fii invatat lectia asta demult, ca tu constant minti pe unul si altul, dar se pare ca esti mitomana.

| ania a răspuns:

Nimeni nu poate avea încredere in cineva care minteste.

| 9PM a răspuns:

Aia nu ți prietena, tu nu cred că ai avut vreodată prieteni adevărați. Și eu am reflectat și nici eu nu am avut! Când o să te maturizezi o sa realizezi că niciodată nu ai avut prieteni happy

| Cipi1212 a răspuns:

Nu trebuia să minți. Iar fata care te-a dat de gol nu este o prietenă adevărată.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Si tu la ce facultate esti? Sau nici nu esti la una?