| NoFkinName a întrebat:

Umm. salut! In urma cu un an, clasa in care am fost s-a unit cu jumatate din alta clasa, acolo fiind o fata, care a ajuns cu greu, muncind, prietena mea cea mai buna. Nu sunt o fire sociabila, ma tin departe de lume si nu-mi impartasesc gandurile. Ea a reusit sa treaca de bariera, eu trecand la momentul respectiv printr-o perioada sensibila. Acum cateva zile m-am intors din vacanta, avand putin timp la dispozitie sa conversam. Se poarta distant si ma priveste ironic. Ea este singura persoana la care tin si chiar daca am un ego urias, vreau sa fie din nou acea persoana pe care o iubeam.
Hmm. daca aveti ceva propuneri va rog sa scrieti ^^

Răspuns Câştigător
| ღClauuღ a răspuns:

Am sa iti dau un sfat:incearca sa vorbesti cu ea, s`o intrebi de ce se poarta asa daca ai facut tu ceva gresit, daca ai facut atunci cereti scuze si spune`i ca n`o s`o mai faci.Dar daca tot zice ca totul e in regula atunci poartate si tu cu ea asa distanta cateva zile sa vada cum e. Alte idei numai am... Sper sa te fi ajutat. Bafta!:*

2 răspunsuri:
| Ralucaaaaaaa a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui ca simti asta, ca va indepartati una de cealalta.

| Youcandoit a răspuns:

Vorbeste cu ea si intreab-o de ce se comporta asa cu tine.Cel mai bine este sa lamuriti problema.happy