Ce cliseica ești
Nu am văzut asa multe filme pe tema asta, însă sunt la greu povesti pe wattpad la secțiunea de fanfiction.Nu știu de ce te interesează asa mult astfel de povesti. Daca vrei film pentru adolescenți îți recomand A Cinderella s story cu Selena Gomez ( e și unul cu Hillary Duff), comedia She's the man, Love, Rosie e un film mai nou tot cu asta ( tipa rămâne gravida cu cel mai popular tip din liceu, renunța la facultate, tatăl copilului o părăsește, ma rog e foarte faina povestea, nu pe asta se centrează ) și ar mai fi Juno ( mie una nu mi-a plăcut dar tot asa e cu o tipa care rămâne gravida în perioada liceului.
Stalked at 17 (Hartuita la 17 Ani).Am văzut filmul asta și mie una mi-a plăcut mult.E vorba despre o fata cuminte care se îndrăgostește de un băiat mai mare și rămâne însărcinată,după care părinții ei îi interzic sa se mai vadă cu băiatul respectiv.el îi tot dădea târcoale,sa se mute impreuna, să fie împreună că nu-i pasa de părinții ei, și până la urmă a început și ea sa il evite că nu il mai placea. Dupa ce fata naște copilul, băiatul face un plan cu mama lui ieșită din închisoare să îi răpeasca pe fata și pe copil, nu vreau să îți dau multe spoilere. uita-te si o să vezi ce se întâmplă.
elenamaria11021 întreabă: