| Anonima269yuuu a întrebat:

Vă implor să mă ajutați! Sunt dependentă de îmbrățișari și de iubire necondiționată! Nu știu dacă este ceva normal,dar când văd că cineva nu mă îmbrățișează,am impresia că nu le pasă de mine,chair dacă sunt conștientă că le pasă! Și plus de asta,ador să plâng,sunt dependentă de plâns,deoarrce sufăr enorm încă din copilărie, din cauza unor probleme grave cu familia! Vă implor să mă ajutați!

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai nevoie de iubire, afectiune asta e tratamentul cel mai bun

| Violleta2022 a răspuns:

Asta pentru ca esti un copil mic si razgaiat.
Cand vei mai creste, nu vei mai plange pentru ca-i rusions sa polangi afar motiv, apoi vei intelege ca imbratisarile astea nu sunt normale sa fie cand vrei tu, ci cu masura, si doar din partea parintilor.

| Freya1 a răspuns:

Simti lipsa de afectiune sau mereu ti sa acordat afectiune la cel mai mic greu.Ar trebui sa mergi la un psiholog deoarece esti constienta ca nu va putea cineva mereu sa te imbratiseze sau nu vei putea trai plangand continu

| OldSoul a răspuns:

Incearca sa adopti un animalut de companie, cred ca te-ar ajuta. Ele sunt singurele creeaturi care in opinia mea ofera iubire neconditionata.

| Caro34 a răspuns:

Cauta-ti un iubit; el va fi încântat sa te îmbrățișeze si sa te sarute! Lui ii va pasa de tine, daca-i cel potrivit si alaturi de el vei rezolva probleme nasoale! Poti incerca si sfatul unui psiholog insa tu esti cel mai bun psiholog al tuturor timpurilor! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu un psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie mare de un doctor tu.

| munteanuionvictor a răspuns:

Îmi pare rău pentru tine. Sper să-ți treacă cu timpul. Eu sunt fericit chiar dacă nu mă îmbrățișează cei apropiați.

| Kiitra a răspuns:

Poti sa vizitezi pshihologul scolii la care inveti, sau incearca sa fii mai dura, incearca sa te prefaci ca nu iti pasa de nimeni. Sa devii mai egoista, cand iti vine sa plangi poti sa iti pui intrebarile:1. De ce plang, 2. De ce sa nu rad, 3. Daca ei nu ma iubesc, nici eu nu ii iubesc. Fii mai dura! Succes!