Este intr-adevar cel mai bun mod de a-ti pune extensii. cel mai inofensiv pentru par si arata foarte natural. (gandeste-te ca nu ai in par silicon, microinele sau clipsuri). extensiile chiar se cos de parul tau. este o operatiune foarte migaloasa si sub nicio forma nu poti face asta singura. uite aici un filmulet sa vezi exact despre ce este vorba.
http://www.youtube.com/watch?v=jyWCE672ZJA

Da m-am uitat putin cum se face dar chiar daca nu inteleg engleza deloc mi-a fost de folos. numai ca o sa se vada cusatura? ps sunt din par natural
Pentru o reusita de 100% conditia ar fi sa ai parul destul de des. gandeste-te ca o parte din el "se pierde"in coditele acelea impletite iar daca parul tau este rar este posibil sa se vada un pic. altfel, daca parul este destul de des, doar se vor simti coditele de la radacina, dar de vazut nu se va vedea nimic.
Scuza-ma tot nu inteleg ata se taie? cum mai ramane parul? sunt foarte curioasa. scuze dar sunt foarte recunoscatoare pentru raspunsurile date si as fi si mai si daca mi-ai raspunde si la aceasta.
Ata nu se taie, ramane acolo. ce ai vazut tu, arata modul in care le scoate din par atunci cand vrei sa renunti la ele sau sa le ridici.
			Mersi ti-am citit intrebarile mai ales aia in care ne ceriai opinea si pot sa zic ca esti o fata inteligenta. sper ca am vazut ca ti-am dat funda  multumesc frumos te pup. sper sa imi creasca parul meu natural intre timp. pa pa.
 multumesc frumos te pup. sper sa imi creasca parul meu natural intre timp. pa pa.

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Multumesc frumos :*
sa stii ca eu am extensii clip-on si sunt multumita. am parul foarte scurt, max. 10 cm si pentru mine extensiile astea au fost o revelatie. n-am putut niciodata sa-mi las parul lung (am un fir de par foarte dificil..este subtie si se toceste repede). este adevarat ca nu le pot suporta mai mult de 3 zile (ma doare capul de la ele) dar le pun ocazional si sunt foarte fericita  extensiile clip-on au avantajul ca in timp, poti invata sa le pui singura. desigur, daca ai un par frumos si sanatos cea mai buna optiune este sa-l lasi sa creasca si nu vei mai avea nevoie de "artificii". succes!
 extensiile clip-on au avantajul ca in timp, poti invata sa le pui singura. desigur, daca ai un par frumos si sanatos cea mai buna optiune este sa-l lasi sa creasca si nu vei mai avea nevoie de "artificii". succes!

Buna, am avut si eu aceeasi problema cu parul pana am descoperit extensiile cusute, eu o sa va las un link de unde am aflat mai multe, poate mai sunt fete care au nevoie.
Bafta!
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=59359&forum=3