E trist si imi pare rau![]()
Sa stii ca si eu sunt asa...adica eu ies cu o colega cel mai des, dar in rest
nimic
Poate ceilalti cred ca tu ai o multime de prietene 'de bani gata' cu care iesi si nu cred ca s'ar incadra intr'un grup ca al tau.
Incearca sa te imprietenesti cu o fata mai timida care nu prea iese cu nimeni si tot asa.
Atentie: daca fetele astea o sa te vada iesind cu cineva mai nepopular o sa incerce sa iti capteze atentia si odata ce le pici in plasa si sunteti 'prietene' o sa iti ceara sa le imprumuti bani sau alte cele ajungandu'se la profitat:-s
Sigur ai vreo verisoara ceva, vecina oricine cu care sa schimbi macar o vorba
Incearca veriga slaba cum se zice (adica fata care este mai prietenoasa) si ea o sa te introduca in grupul ei
Bine... daca tie nu iti place cum se comporta fata aceea, te opresti pentru. ca nu trebuie sa faci nimic daca nu'ti place![]()
Eu iti urez noroc si sper sa ma schimb si eu odata cu tine >
Pai ai putea sa incepi cu ati schimba ce ai in interior. TU trebuie sa te gandesti mai intii la a le face bine colegelor tale si apoi la tine. La tinuta ar trebui sa mai te schimbi : mai intai sa iti schimbi pantofii in tenici, blugi mulati si daca tie iti place sa porti cu talie joasa... cum vrei, tricou mai pentru varsta ta. O sa arati super, incearca o sa arati super. Incerca si sa te imprietenesti mai intai cu colege apoi alegeti celelalte prietene. Succes. Nu mi-ar strica si o fundita...