anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog stie cineva cu as putea sa ma machiez pentru revelion? (am 14 ani)

Răspuns Câştigător
| anonimmmmm a răspuns:

Pai daca ai 14 ani, cred ca frumusetea ta naturala este deajunsa, dar daca totusi vrei sa arati mai special in seara de revelion, poti sa folosesti un fard de pleoape dar nu oculoare stridenta,(roz, sau roz piersic, gri deschis, sau albastru deschis deschis)depinde ce culoare a ochilor ai. Un rimel poti folosi si creion de ochi daca ai ochii mai maricei, dar daca ii ai micuti nu este nevoie, si un gloss,(de preferat fara culoare sau o culoare a buzei)si daca ai nevoie poti folosi fond de ten, si perle(in dependenta de culoarea pielii, daca e mai deschisa poti folosi perle bronzante, daca e mai deschisa ceva care sa iti imbujoreze obrajii)Incearca!happy

12 răspunsuri:
| claudica a răspuns:

Putin fond de ten si putin fardwinking nu exagera chiar daca e revelionul nu uita ca ai 14 ani si la aceasta varsta nu ai nevoie de prea mult machiajwinking

| natalia_2288 a răspuns:

Sincer sa fiu ca nu e aparat sa te machiezi la o asa o virsta fragida si sati strigi fata de acum din cauza asta pot sa inceapa sa apara cosurile, crede-ma ca e groaznic ca ai pete rosii pe fata apoi no sa poti scapa de ele.

| bluesky a răspuns:

Creion de ochi, rimel, fard de pleope si un gloss, fara fond de ten si pudra, parerea mea!

| moodyblues a răspuns:

Esti foarte frumoasa la 14 ani.nu ai nevoie de nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 14 ani, si nu prea ma fardez, dau cu putin rimel si atat. Nu este bine de la varsta asta sa ne stricam tenul ca tot felul de produse(mai ales daca nu sunt de firma) si cred ca suntem frumoase asa, naturale!

| Cristina_3547 a răspuns:

Rimel si gloss.

| MihaiAngel a răspuns:

Hi...in caz ca vrei sa impresionezi un baiat date putin cu fard(asa cred ca se numeste)o culoare frumoasa nu prea deschisa da nici prea inchisa si atat, in caz ca vrei sa te distrezi nu te da cu nimic.(Baietiilor nu le plac fetele fardate pana peste caphappy ) Distractie placuta!

| Marii a răspuns:

Depinde si cu ce te imbraci. Da-te cu niste fond de ten (doar daca e nevoie), putin eye-liner (daca vrei), rimel, o culoare potrivita cu imbracamintea, poti sa-ti faci cu 2 culori: jos mai inchis si sus sa termini cu ceva mai deschis. Si pentru buze, gasesti tu ceva care sa-ti placa si sa ti se potriveasca. happy

| cucu a răspuns:

Incearca sa folosesti funingina dp tuciul de mamaliga ...sau ceva carbuni pentru conturul ochiilor... ce`ti trebuie machiaj la 14 ani? nu inteleg sunteti frumoase dar nu vreti sa aratatzi asta, va place sa va stricatzi fata cu machiaj si tot felul de prostiii

| Ana-Maria94 a răspuns:

Cu rimel, creion de ochi, unpic fond de ten, luciu de buze si o coafiura mai extravaganta da bine.

| Deea a răspuns:

"cucu" daca nu iti convine intrebarea nu raspunde, nu ma lua la misto
Restul multumesc frumos de raspunsuri!

| propan3 a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie de fond de ten, putin fard de pleoape, cat mai natural, rimel si gloss sau un ruj big grin