| EmaEmax a întrebat:

Vi se pare normal sa iesi singur in parc si eventual sa citesti o carte? Unii ar spune ca esti singuratic.

Răspuns Câştigător
| cupru a răspuns:

Buna!
Eu consider ca un om poate face ce vrea el si atata timp cat ii place, nu trebuie sa asculte de gura altora ca sa-i fie rusine (ca de obicei iti zice unul ca nu-i bine sa iesi afara cu motoreta si tu nu mai iesi de gura lui).Asa ca daca tie iti place sa citesti o carte in aer liber e cel mai corect, te asigur pentru ca e si sanatos.Ce mai conteaza ca cineva iti zice ca esti singuratic? Atata timp cat tu crezi altceva, si iti sustii punctlul de vedere e bine. Sper ca te-am ajutat. Fundita? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Da de ce nu, poate simte nevoia sa fie singuri sau prietenii lor sunt ocupati.

| Mara989 a răspuns:

Lumea..adica Tinerii adolescenti din ziua de azi asa ar spune..nu toti, cei mai multi dintre ei. Dar daca tu vrei sa iesi in parc si sa fii singura ..pe deasupra sa mai si citesti. Felicitari! As vrea sa fie mai multi ca tine. Eu fac asta. Si este adevarat ca exista comentarii rautacioase.dar ce-mi pasa. Daca tie ti-ar face placere sa faci asta, atunci fa-o!

| andreea05 a răspuns:

Fiecare persoana are o anumita parere. Dupa a mea nu as considera un om care citeste intr-un parc o persoana singuratica, din potriva chiar mi s-ar parea interesant deoarece in ziua de azi nu multi mai fac asa ceva.Mi se pare destul de firesc sa iesi sa te relaxezi.Eu zic sa nu te intereseze atat de mult ce fac si ce spun cei din jurul tau si sa faci ce iti place tie.happy