| MarioDraghi a întrebat:

Vi se pare normal să vă strice cineva relația cu partenerul sau partenera dacă vă iubiți? Și atunci homosexuali de ce nu ar avea și ei acest drept să se iubească? cum e să iubești ceea ce nu te atrage? voi puteți iubi ceva ce nu vă atrage?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce-ai ma? Nu te mai lasa mama sa te vezi cu iubitelul si te revolti aici? laughing

| RAY a răspuns:

Ce sa spun, eu nu sunt nici contra nici pro, imi este egal doar ca sa nu se sarute in fata mea sau sa adopteze copii in rest nu-mi pasa ce fac doi barbati, eu nu pot iubi omul, omul este o bestie fara nimic bun, ca poarta o masca asta nu ma face sal iubesc, am o simpatie atat

| mudokins78 a răspuns:

Ai dreptate! Cine sunt "ei"să îmi strice relaţia de iubire cu oaia! Ce? E interzis să mă fuut cu oaia? Doar am dat bani pe ia.

| MarioDraghi explică (pentru mudokins78):

Eu vorbesc de oamenii nu de animale.

| mudokins78 a răspuns (pentru MarioDraghi):

Păi când se face"bestiality"bărbat cu bărbat, tot aia e!
Şi nu spun ceea ce spun fiindcă sunt religios! Nu cred în Dumnezeu, eu cred în puterea mea.
Religia nu mi-a făcut decât vraişte în cap, de'aia am şi renunţat să mai cred.
Dar treaba cu homo, deja mi-e scârbă când mă gândesc că ăla îi împinge căcatul la deal. Se pupă şi la vre'o ocazie, nuntă pupă cu gura aia oameni normali!
Off! HITLER!, unde eşti când am nevoie de tine?

Ok și cum ar fi să îți fie interzis să nu iubești persoana pe care o iubești, nu trebuie să te gândești numai la prosti.

| mudokins78 a răspuns (pentru MarioDraghi):

Eu o iubesc pe sora mea, şi nimeni în lumea asta nu îmi interzice să o iubesc!
Dar fi atent la o fază!
Cine ştie că îmi iubesc sora?, nimeni!
Când merg cu ea pe stradă, cum o fac?, ţinând-o de mana? (Weird) nu!
De ce?, fiindcă e soru-mea nu amanta sau nevasta!
Aşa şi cu bărbaţii homo! Ce?, trebuie să vadă cineva că iubeşti pe Gheorghe?, nu!
Te poţi comporta absolut ca doi amici!, dar vaii!, am uitat!
"Ăştia"au un comportament care se vede! Eu personal am vazut pe străzile din București cum se comportă un barbat homo cu păr pe piept şi barbă, ca o domnişoară.
Apoi cum dracu să nu te cruceşti şi să îţi vină să îi dai cu ceva în cap?!

Pai e treaba ta dacă vrei să ii ucizi... legea doar îți interzice dar nu te poate opri...

| Teffan a răspuns (pentru mudokins78):

Esti o porcarie umblatoare.

Sa te vad cat de mult il vei mai dori pe Hitler daca va invia maine si va face acelasi lucru.
Sa te vad cat de mult il vei mai dori pe Hitler cand copilul tau va fi homosexual.
Sa te vad cat de mult il vei mai dori pe Hitler cand te vei indragosti de o evreica.

Pe unii ii ia gura pe dinainte.
Nu-i nimic, viata le va demonstra graba in timp.

Ia-ti funda inapoi.
Oricum mi-ai dat-o din greseala.

| mudokins78 a răspuns (pentru Teffan):

Eşti cel mai bun!

| CleanHeart a răspuns:

Nu am nimic cu nici un om
Ii accept pe toti
O zi frumoasa!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii prosti mereu isi vor baga nasul in relatia altora. Culmea, nu stiu cum se face ca majoritatea sunt religiosi. Mereu sunt mana in mana astea 2.

Întrebări similare