| τττ a întrebat:

Voi sunteti Directionerii? Daca da, de ce? (eu una sunt).
Fundita la cel mai frumos si din inima raspuns.

Răspuns Câştigător
| BiaaMikaleson a răspuns:

De ce? Simplu..as scrie un roman, dar..Sunt pentru ca..nu stiu de ce.dar, probabil am fost nascuta sa fiu.happy..Adica,cine nu i-ar iubi pe ciumpalacii aia? Sunt adorabiliciosi.ce sa mai..De cand sunt directioner, parca.mi s-a schimbat viata..sunt,altfel..mai crazy, ciudata, indrazneata..Sunt..asa cum sunt ei.o amestecatura de calm,pervers,iubitor de sine, zambaret, amuzant. Ceva care au fost nascuti separat, dar au fost nascuti sa fie impreuna(ca trupa, desigur)..pentru a aduce zambetul pe buze milioanelor de fete care ii adora. poate si baieti..pentru a ne topi cu zambatele alea,abdomenele alea, vocile alea, buzele alea, parul ala(nu cred ca pot scrie la plural, peri happy )..TOTUl! Le multumesc si ii respect pe parintii lor, fiindca le-au dat viata..si i-au adus in vietile nostre.

9 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Intr-o zi priveam priveam apusul de soare si picaturile de lumina care imi imprejmuiau corpul.Era un soare puternic, iar pe cer a aparut un mesaj vrei sa fi "directionerii".Am zis nu mersi si mi-am vazut de drum.laughing

| τττ explică (pentru SergiuBoss11):

Haios raspuns, desii nu asteptam asta happy

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru τττ):

Nu stiu ce inseamna directionerii, poate am eu lipsuri...

Fanii trupei One direction=directionerii ceva nou

| τττ explică (pentru SergiuBoss11):

Tu iti pui intrebari si raspunzi singur/a la ele?
Si directioner vine de la one direction.

Nu raspund singur la intrebarile mele, am scris sa inteleaga si ceilalti despre ce e vorbalaughing
Uite, daca nu spuneam eu mai sus ce inseamna "directionerii" nu dadea giiorgiiana raspuns la intrebarea ta pentru ca habar n-avea ce inseamna cuvantul asta

| LoveBreakdance2 a răspuns:

Da sunt directioner pentru ca atunci cand ii ascult pe cei de la One Direction cantand ma inveselesc si pentru ca sunt foarte draguti si haiosi si ii iubesc foarte mult. Si pentru ca 90% in capul meu e doar One Direction si melodiile lor si totul despre ei.

| LoveBreakdance2 a răspuns (pentru LoveBreakdance2):

Si scuze dar nu pot sa scriu in cuvinte ce simt pentru ei

| Giiorgiiana a răspuns:

Da Sunt. Ptr K ii iubesc Foartee Mult, ii Adorr.:X :*
Sunt Fanul Lor Numarul 1!