Eu am un status
pe care il folosesc vesnicc ![]()
si eu is mica :
- esentele tari se pastreaza in sticlute mici
Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa, Scuza`ma dar copilul asta n-are timp de o relatie serioasa
Incearca sa zambesti fato, urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fii fericita, toate trec, o sa vina altu`!
Cand altii se bucura ca am renuntat, dau din cap, zambeste, si trec pe linia de start
Lasa`ma cu textele, ca iti pasa sau conteaza, lasa`ma cu lumea care nu ma agreaza, aproape tot ce mi-am dorit am obtinut, si daca nu a fost asa. a fost pentru. ca n`am vrut!
Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza
pentru tine as prinde ploaia din cer
!
Nu cer iertare nimanui.Ma iert eu insami, sper ca exista un iad si pentru cei buni.
Cine ma cunoaste stie care'i adevarul, 100 de intrebari tu esti urmatorul.
"
Incearca sa razi si tu de viata...nu lasa numai viata sa rada de tine..."
Nu`mi lipseste nimic in viata asta, deci nu mai cedez pentru nimeni.Nu las de la mine decat atunci cand stiu ca o sa`mi fie mie bine!
Ea n-are nume, calca discreta peste scuze, cu un secret pe umeri, si unu-ntins pe buze
Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
Zambeste.Simte.Iubeste.Viseaza.Crede.Spera.Risca.Traieste.Atinge...Conteaza
Lumea e o scena. Viata e un act. Ai venit. ai vazut. ai plecat
Sa iert? tot timpul ...sa uit? niciodata![]()
Las in spate amintiri ce dor, n-am nevoie de aripi sa zbor!
Nimic din ce`am facut n`am regretat...am uitat de toti care m`au uitat
ce e al meu e doar al meu.si nimeni sa nu iubeasca ce iubesc eu; x
Copilaroasa?! Da. Pentru ca asa vreau. Matura?! Cand vreau. Ignoranta?! Cand nu vreau sa vorbesc cu tine. Prietenii mei?! Cele mai tari persoane :X
Vreau sa stii ca de azi devin indiferenta, devin mult mai rea, devin fata perfecta :X
Nu vreau sa-ti mai zic, poate vreau sa trec direct la fapte ![]()
Si imi spui ca ai tupeu?! iubireeee` u ai tupeu doar daca vreau eu :X
E greu sa uiti sarutul ce ink il doresti e greu sa uiti un nume cand ink il rostesti :[
Toti spun ca dragostea sta ascunsa in fiecare colt, am impresia ca eu merg in cerc
![]()