| Dependentă de ciocolăţiii ♥ a întrebat:

Vreau si eu statusuri. Dar nu vreau citate sau statusuri gen bancuri straight face
Vreau ceva de genul` : Nu te lamenta! Viata merge inainte. Iti vei gasi o alta sa ma scoti din minte. De vina suntem amandoi. niciunuia nu-i este bine, dar. pot trai si fara tine.
Sau spuneti-mi siteuri de status frumoasebatting eyelashes

6 răspunsuri:
| Dependentă de ciocolăţiii ♥ explică:

Dar pot trai si fara tine **

winking nu sunt bune de nimic siteurile aleabatting eyelashes nu gasesc nimic bun acolowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking
As putea sa iti zic toate statusurile pe care le-am inventat cu prietena mea. (vezi sunt si aproape originalelaughing ) dar acum nu mi le amintesc si sunt si multisoare si imi este un pic lene sa le scriulaughing daca vrei da-mi idul tau si iti inventez eu cateva dar de preferat este sa iti lasi imaginatia ta sa lucreze.Si inventeaza tu statusuri, nu e mai bine asa? te uiti prin site-urile pe care ti le-am dat, te inspiri si faci singuricawinking, caci asa sunt si originalesmug

Nu prea am eu inspiratie.winking si am incercat sa fac, dar nu imi plac cele facute de mine.oh go on

| PastilutaExti a răspuns:

O singura intrebare, ma mai iubesti oare?
Nu o sa devin bucati pentru tine
Nu ma enerva ca te dau in judecata
Brb m-am saturat sa vb cu tine de unde sa stiu eu daca tii la mine?
Daca ti se par bune folosestele daca nu...Atat mi-a venit in minte pe moment.laughing