| Beibyyyyy :-x a întrebat:

Vreau si eu statusuri gen:"Nu te mai vreau in viata mea!"

4 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Nu`ti pasa. nu`mi pasa! punct [.]

C poate sa fac anturaju din uniistraight face. imi pare rau ca am avut incredere in tineoh go on."

Si poti sa tipi. ca nu te aud.si poti sa plangi. ca nu te vad.si poti sa pleci. ca nu te caut.si poti sa mori. ca nu imi pasa

Credeam ca esti altfel. dar azi am aflat. te-ai schimbat.azi cand te-am privit nu am mai simtit la fel.NU TE MAI VREAU. poti sa-ti iei visele inapoi.azi numai este loc pentru noi 2.
"A fost totul ca-n povesti te uiti la mine si imi zambesti acum sunt sigura ca vreau sa pleci tu imi ceri sa ramai e tarziu... chiar nu intelegi?raised eyebrows"

| Giulia_4515 a răspuns:

Si vreau sa-ti spun ca noi 2 nu, nu suntem pe'acelasi drum
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred. in noi!
Am pus suflet in cateva momente, dar de azi STOP sentimente! O sa rad, o sa traiesc dar fara sa te mai iubesc!
Ce te uiti asa? Obisnuiteste-te, de azi nu mai sunt a ta!
Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!
Ai grija de tine, sau mai bine ai grija de tarfa ta...ai grija ce-o sa faca si cu cine pleaca...sa te doara INIMA cand te uiti la POZA MEA!
Zambete false.Priviri pline de ura aruncate'n vant, minciuni.Si toate fara nici un motiv.Am gresit.Am oferit iubire acolo unde trebuia sa ofer indiferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| dydu_5262 a răspuns:

Tu poate ca ai. Eu n`Am nimic de pierDut!

Întrebări similare